Dinosaur gulvpuslespil -  - Bøger - Barbo Toys - 5704976059424 - 4. november 2020
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Dinosaur gulvpuslespil

Pris
DKK 108
Forventes klar til forsendelse 7. - 9. jun.

Dinosaur gulvpuslespil

Elsker dine børn dinosaurernes spændende verden så har du fundet det rette puslespil. 
Når dette store gulv puslespil er samlet, ses det flotte motiv i form af fem seje dinosaurer. Der er flyveøgler og planteædere, herunder den gigantiske langhals. Du får selvfølgelig også den mest grusomme kødæder af dem alle, Tyrannosaurus Rex. Brikkerne er robuste og af en rigtig god kvalitetspap. Dinosaurernes forskellige farver samt farvespillet med den blå baggrund, er designet således at det er overskueligt at samle puslespillet uden at skulle vende og dreje alt for mange brikker. På bagsiden af puslespillet finder du information om dinosaurerne sammenlignet med et menneske.  
Når vi lægger puslespil, bruger vi begge hjernehalvdele, da vi både skal visualisere/forestille os, hvordan puslespillet skal se ud og samtidig finde op og ned på brikkerne og dermed få hele puslespillet til at gå op. 
Fordele ved at lægge puslespil:

  • Udvikling af barnets øje-hånd koordination
  • Grov- og finmotorikken
  • Farvegenkendelse
  • Figurforståelse
  • Hukommelse
  • Problemløsning
  • Tålmodighed

For de mindste børn, bør man begynde med et simpelt puslespil med få og store brikker. Når barnet bliver ældre, bør puslespillene også blive sværere og indeholde flere og mindre brikker. Når barnet bliver ældre, bør puslespillene også blive sværere og indeholde flere og mindre brikker.  

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Medie Bøger     Bog
Udgivet 4. november 2020
Oprindeligt udgivet 2015
EAN/UPC 5704976059424
Forlag Barbo Toys
Genre Puslespil
Mål 214 × 310 × 120 mm   ·   737 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk