MULTI 0.-3. klasse: MULTI 2A - Bo Kristensen; Rikke Teglskov - Bøger - Gyldendal - 9788702106848 - 11. august 2011
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

MULTI 0.-3. klasse: MULTI 2A 1. udgave

Bo Kristensen; Rikke Teglskov

Pris
DKK 630
Forventes klar til forsendelse 29. sep. - 2. okt.

Findes også som:

MULTI 0.-3. klasse: MULTI 2A 1. udgave

MULTI 2A – Kopimappe knytter sig til MULTI 2A – elevbog. Dette er en traditionel, trykt version af kopimappen i sort/hvid. Kopimappen findes også som en digital e-bogsversion i farver med kopiarkene til print. Der er 25% rabat ved køb af begge versioner.

Læs mere om systemet

MULTI 2A – Kopimappe indeholder tre typer af kopiark: opgaveark, aktivitetsark og lærerevalueringsark, der knytter sig til de syv kapitler i MULTI 2A – elevbog.

Opgavearkene knytter sig til opgaverne i elevbogen og giver mulighed for at arbejde mere med de faglige mål. Opgavearkene rummer muligheder for differentiering, og der er direkte henvisninger til dem fra elevbogen.

Aktivitetsarkene knytter sig til aktiviteterne i elevbogen. En del af arkene er der direkte henvisninger til fra elevbogen, mens andre giver mulighed for at udvide arbejdet med aktiviteterne.

Lærerevalueringsarkene er lærerens værktøj til den løbende evaluering og i skole-hjem-samarbejdet. Til hver af de syv evalueringssider i elevbogen findes der et lærerevalueringsark, hvor læreren kan afkrydse og notere den enkelte elevs udbytte af undervisningen og handleplan for elevens videre udvikling.

MULTI til 2. klasse består af: MULTI 2A - elevbog MULTI 2A - i-bog MULTI 2A - Lærervejledning MULTI 2A - Kopimappe (trykt version i s/h eller e-bog i farver)    MULTI 2B - elevbog MULTI 2B - i-bog MULTI 2B - Lærervejledning MULTI 2B - Kopimappe (trykt version i s/h eller e-bog i farver) 

Få overblik over alle materialer i systemet


Kopimappe

Medie Bøger     Bog
Specielt cover Bog
Udgivet 11. august 2011
ISBN13 9788702106848
Forlag Gyldendal
Genre Fagbøger     Skole- og Lærebøger, Div.
Antal sider 128
Mål 210 × 298 × 10 mm   ·   522 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Kunstner Karin Friis Hansen
Omslagskunstner Karin Friis Hansen
Illustrator Line Rom Lange

Vis alle

Mere med Bo Kristensen; Rikke Teglskov

Andre har også købt