En ny vej til konflikthåndtering i dagtilbud - Anja Kristine Hvidberg Olsen; Gitte Mørch Henriksen; Jakob Kjærby Lentz - Bøger - Gyldendal - 9788702312560 - 30. november 2021

En ny vej til konflikthåndtering i dagtilbud 1. udgave

Anja Kristine Hvidberg Olsen; Gitte Mørch Henriksen; Jakob Kjærby Lentz

Pris
kr. 217,60
Forventes afsendt
3-5 arbejdsdage

Vores kunder siger:


En ny vej til konflikthåndtering i dagtilbud 1. udgave

Denne bog er til dig, der arbejder med børn og søger en håndgribelig måde at styrke dit relationsarbejde på. Du finder inspiration til at minimere konfliktsituationer i din praksis, og du vil få skærpet din bevidsthed om, hvilke redskaber du med fordel kan bruge i de forskellige faser af en konflikt.

I den digitale version finder du supplerende materiale i form af videoer og analyseskema.

Videoerne består af en række film, som bliver brugt aktivt i bogen. I filmene kan du se, hvordan pædagogisk personale anvender udviklingsstøttende samspilsprincipper fra Marte Meo-metoden i dagtilbuddet.

En ny vej til konflikthåndtering i dagtilbud kobler som noget særligt Low Arousal-tilgangen til Marte Meo-metoden. Når du først er bekendt med grundtankerne i de to tilgange, har du de bedste forudsætninger for at vende din tænkning på hovedet, sætte dit børnesyn under lup og herved åbne for nye handlemuligheder i forhold til at skabe trivsel i dit arbejde med børnegruppen.

Bogen taler ind i den styrkede pædagogiske læreplans fokus på udvikling af en øget refleksions- og evalueringskultur i dagtilbud. Den indeholder mange små cases, som er baseret på observationer i dagtilbud, og refleksionsspørgsmål, som kan anvendes på stuemøder og personalemøder for at sikre en refleksiv kultur og et fælles fagligt ståsted.

 


Med Marte Meo og Low Arousal


Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 30. november 2021
ISBN13 9788702312560
Forlag Gyldendal
Genre Fagbøger     Pædagogik, Børn og Forældre
Antal sider 168
Mål 158 × 232 × 12 mm   ·   265 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Kunstner Kit Hansen Grafisk Kommunikation