Pris
kr. 252
Forventes klar til forsendelse 4. - 5. okt.

Vores kunder siger:


Akutsygepleje 1. udgave

Akutsygepleje – viden og kompetencer i det nære sundhedsvæsen tager afsæt i en stor omvæltning i sundhedsvæsenet, som sker i disse år, og hvor det bliver stadig vigtigere, at den enkelte borger får den rette pleje og behandling, til rette tid, af de rette fagpersoner. Vi ser et ændret sygdomsbillede, og hvor mange opgaver flytter fra hospitalerne til det nære sundhedsvæsen, og det giver et stigende antal komplekse pleje- og behandlingsmæssige tiltag og interventioner i borgernes eget hjem.

Bogen er især målrettet det sundhedsprofessionelle personale, der arbejder i det nære sundhedsvæsen, og som har behov for nye kompetencer og større faglig viden om symptomer og sygdomme for at løfte de daglige opgaver i det nære sundhedsvæsen. Mere konkret skal de sundhedsprofessionelle i stigende grad have fokus på tidlig opsporing af begyndende sygdom og være i stand til at observere, handle og reflektere på borgeren med akut opstået sygdom på en kvalificeret måde. Samtidig afspejler bogen et øget fokus på forskningsbaseret pleje og behandling ud fra en symptomorienteret tilgang.

Akutsygepleje – viden og kompetencer i det nære sundhedsvæsen har som ambition, at læseren får udvidet sine kompetencer til vurdering af en akut og kritisk syg borger ud fra ABCDE-algoritmen, ligesom sikker mundtlig kommunikation er en nødvendig forudsætning for mange opgaver. Der har længe manglet relevant litteratur på området, fordi man typisk tager udgangspunkt i hospitalsvæsenet, men her tager alle beskrivelser afsæt i borgerens hjem som ramme for den faglige indsats.


viden og kompetencer i det nære sundhedsvæsen

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 10. august 2022
ISBN13 9788702315332
Forlag Gyldendal
Genre Fagbøger     Medicin, Sundhed og Sygdom
Antal sider 224
Mål 170 × 240 × 11 mm   ·   436 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Flere tilbud: Nye bøger og kommende bogudgivelser