Rosé Revolution - Rasmus Emborg; Jens Honoré - Bøger - Gyldendal - 9788702350869 - 22. september 2022

Rosé Revolution 1. udgave

Rasmus Emborg; Jens Honoré

Pris
kr. 309,60
Forventes klar til forsendelse 30. sep. - 3. okt.

Vores kunder siger:


Rosé Revolution 1. udgave

De seneste års hype har givet rosé både anerkendelse og popstatus. Vinen favner bredt – fra jetsetteren i St. Tropez, over vinnørden og den mere almindelige vinforbruger, til den anerkendte vinproducent.

Bogen Rosé Revolution af Rasmus Emborg og Jens Honoré rammer således en bølge af popularitet, udbredelse og stigende anerkendelse, som ser ud til at fortsætte i de kommende år.

Men det er ikke bare en bog om vin. Historien om rosé er en del af en større historie, der rammer en række af tidens megatrends som sundhed, økologi samt nogle mere eksistentielle værdier. Rosé er en markør for det gode liv – sådan som det blandt andet leves i Provence, rosévinens moderland, der med sine knastørre vine i dag sætter standarden for roséer over hele verden. Vinen er inkluderende, usnobbet og lige til at gå til – og det tiltaler dem, som jagter kvalitet og gode oplevelser, men som ikke gider at lave slubre-lyde eller snakke om terroir. Ligesom vinen er bogen usnobbet og inkluderende. Den er drevet af personlige fortællinger og gennemsyret af den lidenskab, som driver de toneangivende producenter og i stigende grad tiltrækker forbrugerne.

Bogen fortæller dig ikke, hvilken vin du skal drikke. Men den gør dig klogere på, hvad du drikker, og hvem der står bag. Og så kan den forhåbentligt bidrage til, at du får en endnu bedre oplevelse, når du næste gang åbner en flaske rosé – og måske også give dig lyst til at besøge de steder, hvor roséen bliver produceret.


Revolution

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 22. september 2022
ISBN13 9788702350869
Forlag Gyldendal
Genre Vin, Spiritus & Øl
Antal sider 304
Mål 254 × 291 × 29 mm   ·   1,8 kg
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Kunstner Olga Bastian
Omslagskunstner Olga Bastian
Fotograf Jens Honoré

Vis alle

Flere tilbud: Nye bøger og kommende bogudgivelser

Vis alle

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER