Ravn thriller: Afsporet (Ravn-serien nr. 1) - Michael Katz Krefeld; Michael Katz Krefeld - Bøger - Lindhardt og Ringhof - 9788711987971 - 17. juni 2020
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Ravn thriller: Afsporet (Ravn-serien nr. 1) 8. udgave

Michael Katz Krefeld; Michael Katz Krefeld

Pris
DKK 103

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 1. - 4. dec.
Julegaver kan byttes frem til 31. januar
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Ravn thriller: Afsporet (Ravn-serien nr. 1) 8. udgave

Kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn, er sendt på sygeorlov fra Station Citys specialenhed, efter at hans kæreste, Eva, er blevet brutalt myrdet under et hjemmerøveri. Fuld af selvbebrejdelse over Evas død har Ravn søgt tilflugt på sin gamle motorbåd i Christianshavns kanal. Her bor han sammen med hunden Møffe - en aldrende engelsk bulldog med kroniske maveproblemer.

Ravn bliver revet ud af sin sorg, da en nær ven beder ham om hjælp til at finde en ung pige, der forsvandt sporløst et par år tidligere. Efterforskningen tvinger Ravn tilbage mod sin gamle arbejdsplads og ned i den københavnske underverden. Her tyder alt på, at pigen er blevet solgt til storforbryderen Slavros, som har et netværk af bordeller i Europa. Da sporene efter hende fører mod Stockholm, til et sted mørkere end helvede, må Ravn modvilligt drage af sted.

I et kapløb med tiden forsøger Ravn at finde ud af, om pigen stadig er i live. Men hans efterforskning kompliceres af den ukendte drabsmand, som i årevis har hærget Stockholm. En sadist, der udstiller sine ofre på byens skrotpladser, og som nu har udset sig sit næste offer.

Ny spændingsserie om den tidligere kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, der som privatopdager hyres til at finde forsvundne personer.

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgivet 17. juni 2020
ISBN13 9788711987971
Forlag Lindhardt og Ringhof
Genre Skønlitteratur     Krimi og Spænding
Antal sider 322
Mål 145 × 220 × 22 mm   ·   440 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Mere med Michael Katz Krefeld; Michael Katz Krefeld

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Michael Katz Krefeld - Ravn serien