Ravn thriller: Sekten (Ravn-serien nr.3) - Michael Katz Krefeld - Bøger - Lindhardt og Ringhof - 9788711988329 - 17. juni 2020

Ravn thriller: Sekten (Ravn-serien nr.3) 4. udgave

Michael Katz Krefeld

Pris
kr. 82,40
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Ravn thriller: Sekten (Ravn-serien nr.3) 4. udgave

En mordbrand viser sig at have forbindelse til både en mystisk sekt og til de højeste kredse i det danske erhvervsliv, da Ravn får en tilsyneladende banal sag: Han hyres af den velhavende direktør Ferdinand Mesmer, som er ekspert i ledelsesstrategi, til at finde Mesmers forsvundne søn Jakob, der for 10 år siden grundlagde den nu skandaleramte sekt "Guds udvalgte".

Da det viser sig, at Ferdinand Mesmer allerede tidligere har haft en privat efterforsker på sagen men som er forsvundet, indser Ravn, at det ikke bare er en banal sag om en savnet søn, men at der er langt mere på spil. Han lokaliserer Jakob og hans sidste disciple på et afsondret landsted på Lolland. Et sted som er tættere på helvedet end det paradis Jakob ellers har stillet sin menighed i udsigt. Ravns efterforskning fører ham dybt ind bag murene hos sekten, og langsomt afdækkes en både frygtelig og vanvittig hemmelighed i Jakobs og Ferdinand Mesmers fælles fortid.

En hemmelighed, som får katastrofale følger for alle.

?Sekten? er tredje bind i Michael Katz Krefelds serie om privatopdageren Ravn, som bor på en båd i Christianshavns kanal. De to første bind i Ravn-serien er ?Afsporet? og ?Savnet?.

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgivet 17. juni 2020
ISBN13 9788711988329
Forlag Lindhardt og Ringhof
Genre Skønlitteratur     Krimi og Spænding
Antal sider 368
Mål 146 × 220 × 26 mm   ·   482 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Mere med Michael Katz Krefeld

Hvis du kan lide Michael Katz Krefeld, så måske...

Vis alle

Flere tilbud: Michael Katz Krefeld - Ravn serien