Fortabe sig - Annie Ernaux - Bøger - Gads Forlag - 9788712072706 - 4. maj 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortabe sig 1. udgave

Annie Ernaux

Pris
DKK 188
Forventes klar til forsendelse 25. - 26. sep.

Fortabe sig 1. udgave

VINDER AF NOBELPRISEN I LITTERATUR 2022  
Året er 1989. Annie Ernaux nærmer sig de halvtreds og er fraskilt med to voksne sønner, da hun indleder en affære med en diplomat ved den sovjetiske ambassade i Paris. Han er gift, ikke spor intellektuel og elsker dyre biler. Hendes sult efter ham er umættelig. Hun kan ikke skrive, hun bevæger sig søvngængeragtigt gennem verden, mens hun afventer hans næste telefonopringning eller det næste besøg, som hun aldrig ved, hvornår kommer. Da begæret begynder at falme, føler hun, at hun er et skridt nærmere døden. 
FORTABE SIG er Annie Ernaux’ ucensurerede dagbog fra det år, forholdet til den russiske elsker stod på. I dagbogen er hendes skrift reduceret til det mest nøgne og sårbare. Hvor romanen SIMPEL LIDENSKAB er en fortættetmeditation over det samme kærlighedsforhold, møder vi i FORTABE SIG en kvindes begær, desperation og ensomhed helt umiddelbart og ufiltreret.
“ Som ANNA KARENINA og MADAME BOVARY må Ernaux’ affære betragtes som et af litteraturens helt store kærlighedsforhold. … Det er, som om man holder hendes hjerte i hænderne.” THE GUARDIAN

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 4. maj 2023
ISBN13 9788712072706
Forlag Gads Forlag
Genre Skønlitteratur
Antal sider 248
Mål 144 × 221 × 20 mm   ·   414 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Fransk

Vis alle

Mere med Annie Ernaux

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Populære skønlitterære romaner

Vis alle

Flere tilbud: Skønlitteratur