Mens vi strikker - Ditte Hansen; Trine Gadeberg; Christiane Gjellerup Koch - Bøger - Lindhardt og Ringhof - 9788727000688 - 1. november 2021

Mens vi strikker 1. udgave

Ditte Hansen; Trine Gadeberg; Christiane Gjellerup Koch

Pris
kr. 189,60
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Mens vi strikker 1. udgave

"Mens vi strikker" er baseret på den populære podcast af samme navn, som de tre skuespillere Ditte Hansen, Christiane Gjellerup Koch og Trine Gadeberg står bag. Hver uge mødes de i strikkeskuret for at strikke og nørde teknikker, garn, farver og mønstre, mens de med humor, selvironi og alvor taler om alt fra klimaangst til venskaber og vinterbadning. Det gode ved at strikke er nemlig, at man kan tale imens.

Bogen indeholder 20 strikkeopskrifter - fx en nem begyndersweater, en farvestrålende bikini og en street-smart hoodie - som hver især udspringer af personlige fortællinger fra de tre farverige strikkeres liv og flankeres af en drink, for som alle ved: Strik rimer på drik. Bogen er smækfuld af lækre fotos, gode strikketips, introduktioner til spændende teknikker, drinksopskrifter og Christianes strikkehistoriske indslag.

"Mens vi strikker" er en sand bolsjebutik af livs- og strikkeglæde, lækre opskrifter og sjove anekdoter - for første gang samlet på ét sted.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 1. november 2021
ISBN13 9788727000688
Forlag Lindhardt og Ringhof
Genre Håndarbejde
Antal sider 232
Mål 204 × 257 × 24 mm   ·   1.054 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Hvis du kan lide Ditte Hansen; Trine Gadeberg; Christiane Gjellerup Koch, så måske...

Vis alle

Flere tilbud: Have og Hobby

Vis alle

Flere tilbud: Bøger - Julens bestsellere

Vis alle

Flere tilbud: Bedst Sælgende Bøger