Veganske kålhydrater - Anette Sams; Celine Sams Nielsen; Morten Fenger - Bøger - Lindhardt og Ringhof - 9788727018614 - 20. marts 2023

Veganske kålhydrater 1. udgave

Anette Sams; Celine Sams Nielsen; Morten Fenger

Pris
kr. 215
Forventes klar til forsendelse 3. - 4. apr.

Veganske kålhydrater 1. udgave

Forsker Anette Sams har i flere bøger – blandt andet i bestsellerne ’ Sandheden om sukker’ og ’ Kålhydrater’ – på basis af biologisk forskning forklaret, hvorfor danskerne bør spise flere uforarbejdede grøntsager. 
I sin nyeste bog, ’ Veganske kålhydrater’, fortæller Anette Sams og hendes datter, Celine Sams, hvorfor og hvordan vi kan nyde godt af at spise endnu flere planter og helt droppe de animalske fødevarer. 
For da Celine først blev vegetar og siden veganer, har Anette fået udvidet sit syn på både kroppens og klodens sundhed. I ’ Veganske Kålhydrater’ viser mor og datter, at det er muligt at leve kompromisløst blodsukkerstabilt på en kost bestående af planter. 
Bogen kaster et dybdeborende blik på kroppens biologi, og viser hvordan raffinerede kulhydrater fra pasta, brød og sukker laver ravage i en insulinresistent krop. Vejen til en stærk(ere) og sund(ere) krop går derfor ifølge forfatterne og videnskaben gennem at spise masser af uforarbejdede grøntsager, der forkæler tarmbakterierne og skaber et stabilt blodsukker, et stærkt immunsystem og et aktivt hormonsystem. 
Ved at droppe (eller blot skære ned på) de animalske produkter giver vi samtidig vores klode bedre muligheder for at skabe en sund og mangfoldig natur, der kan eksistere for de kommende generationer af vilde planter og dyr samt mennesker. 
Sammen med videnskaben får læseren 35 lækre, velsmagende veganske opskrifter, udviklet af kokken Morten Fenger.  

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 20. marts 2023
ISBN13 9788727018614
Forlag Lindhardt og Ringhof
Genre Kogebøger
Antal sider 208
Mål 179 × 248 × 23 mm   ·   807 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Flere tilbud: Mad og Drikke

Vis alle

Flere tilbud: Nye bøger og kommende bogudgivelser

Vis alle

Flere tilbud: Populære kogebøger

Vis alle

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER