Lucas Stage-serien: Stamina - Thomas Bagger - Bøger - Politikens Forlag - 9788740079463 - 20. marts 2023

Lucas Stage-serien: Stamina 1. udgave

Thomas Bagger

Pris
kr. 230
Forventes klar til forsendelse 29. - 30. mar.

Lucas Stage-serien: Stamina 1. udgave

Thomas Bagger er tilbage med tredje bind i sin anmelderroste og nyskabende serie om David Flugt og Lucas Stage.

David Flugt har sammen med Theresa og hendes 10-årige datter, Silja, søgt tilflugt langt oppe i de norske fjelde. De kæmper på hver deres måde med at lægge afstand til den uhyrlige sag i Sønderjylland, hvor Siljas far blev afsløret som seriemorder, og David i selvforsvar slog ham ihjel.

David drømmer om at finde tilbage til en normal tilværelse, men da han bliver kontaktet af sin tidligere chef i Europol, står han over for en uventet trussel. Tre år tidligere var han på undercovermission i Rumænien. Under falsk navn infiltrerede han den kyniske Volos’ bande og slap kun med nød og næppe ud med livet i behold. Nu har en rumænsk politibetjent fra sit sygeleje ytret et navn: Nicó Krause – Davids alias. Officielt har betjenten intet tilhørsforhold til Europol, og David har aldrig hørt om ham før. Så hvorfra har han kendskab til Nicó Krause? Og er han i fare for at få afsløret sin sande identitet?

Modvilligt indser David, at han bliver nødt til at genoplive Nicó og drage tilbage til Timisoara, velvidende at han vil være jaget vildt, så snart han sætter sine ben i byen. Volos har sat en dusør på hans hoved, og folk på begge sider af loven ønsker ham død. Davids plan er lige så enkel, som den er dumdristig: Ene mand vil han tage kampen op med en af Østeuropas farligste kriminelle organisationer og tage bandelederens hoved, før han får taget sit eget. Men hvad David ikke ved, er, at en hidtil ukendt fjende gør ham selskab på rejsen … Ham selv.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 20. marts 2023
ISBN13 9788740079463
Forlag Politikens Forlag
Genre Skønlitteratur     Krimi og Spænding
Antal sider 448
Mål 148 × 221 × 37 mm   ·   597 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Mere med Thomas Bagger

Vis alle

Flere tilbud: Nye bøger og kommende bogudgivelser