En del af hjertet går ud af kroppen - Victor Boy Lindholm - Bøger - Turbine - 9788740674774 - 26. august 2022
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

En del af hjertet går ud af kroppen 1. udgave

Victor Boy Lindholm

Pris
DKK 200

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 16. - 17. jul.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

En del af hjertet går ud af kroppen 1. udgave

Victor Boy Lindholm har med En del af hjertet går ud af kroppen skrevet sin første roman. Den handler om at blive far og forælder og undersøger hvorfor mange mænd er dårlige til at tale om, hvordan de har det.

Det er noget, som hovedpersonen i En del af hjertet går ud af kroppen er bange for nu, hvor han skal være far til sin datter. Hvordan undgår man selv at blive en del af en historie, hvor mænd og fædre aldrig har lært at sætte ord på deres følelser?

Sådan nogle spørgsmål undersøges, mens hovedpersonen går gennem sit barndoms-landskab og tænker tilbage på sit venskab med Mark. En ven, man kunne fiske med, en ven, man kunne elske, men også en ven, der var tæt på det destruktive, på den maskuline stilhed, på alt det, som hovedpersonen frygter, mens han står på tærsklen til at skulle være far.

For hvad betyder det egentlig at være far?

En del af hjertet går ud af kroppen er en roman om nedarvede mønstre og roller, om at være menneske i en brydningstid og de spørgsmål, der rejser sig, når man pludselig skal give hele sin historie videre. Den handler om at fiske, om at være draget af havet, om barsel, forældreskab, og hvordan livet kunne være, hvis vi var bedre til at tale med hinanden. 

VICTOR BOY LINDHOLM er født i 1991 og bor på Amager. Han har skrevet en række digtsamlinger og teaterstykker og arbejder sideløbende som journalist.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 26. august 2022
ISBN13 9788740674774
Forlag Turbine
Genre Skønlitteratur
Antal sider 194
Mål 130 × 195 × 15 mm   ·   266 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Omslagskunstner Clara Birgersson

Vis alle

Mere med Victor Boy Lindholm

Andre har også købt