Kend dine rettigheder og gør krav på dem - Angelina Jolie og Geraldine Van Bueren Nicky Parker - Bøger - Turbine - 9788740674910 - 5. august 2022

Kend dine rettigheder og gør krav på dem 1. udgave

Angelina Jolie og Geraldine Van Bueren Nicky Parker

Pris
kr. 258,40
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Kend dine rettigheder og gør krav på dem 1. udgave

Kend dine rettigheder. Og gør krav på dem.

Som ungt menneske har du menneskerettigheder, uanset hvem du er, og hvor du bor. Menneskerettighederne giver dig retten til at udtrykke dig og til at sige din mening. 
De giver dig også retten til ligebehandling, til at leve et sundt liv et sikkert sted i et rent miljø. De beskytter dig også mod overgreb. 
Men desværre er det ikke i alle tilfælde og i alle lande, at du kan regne med, at menneskerettighederne bliver overholdt.
I ” Kend dine rettigheder og gør krav på dem” bliver dine rettigheder forklaret. Bogen fortæller også om det store arbejde, som unge aktivister laver verden over. Både dem, du måske allerede kender, som for eksempel Malala Yousafzai og Greta Thunberg, men også mange andre unge fra hele verden, som kæmper for bedre forhold for børn og unge. I bogen får du også værktøjer, så du kan finde rundt i loven, skride til handling og kræve det, der retmæssigt er dit.
"Kend dine rettigheder og gør krav på dem” er skrevet af Amnesty International i samarbejde med skuespiller og filminstruktør Angelina Jolie, der også er kendt for sit humanitære arbejde, bl.a. som goodwill-ambassadør for FN.

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgivet 5. august 2022
ISBN13 9788740674910
Forlag Turbine
Genre Børnebøger     Fagbøger for Børn
Antal sider 280
Mål 137 × 204 × 25 mm   ·   348 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk

Vis alle

Flere tilbud: Nye bøger og kommende bogudgivelser