Hverdagshaven - Christine Granild - Bøger - Turbine - 9788740685343 - 2. september 2022
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Hverdagshaven 1. udgave

Christine Granild

Pris
DKK 306
Forventes klar til forsendelse 29. sep. - 2. okt.

Hverdagshaven 1. udgave

Hverdagshaven – året rundt tager gennem personlige fortællinger læseren med i haven og forklarer på en lettilgængelig måde, hvordan den dyrkes året rundt. Bogen egner sig til alle niveauer og giver den nye og erfarne haveejer et grundlæggende indblik i, hvordan haver anlægges, dyrkes og vedligeholdes med vægt på biodiversitet og økologiske dyrkningsprincipper.

Bogen henvender sig til læsere med store og små haver, så her kan både landbohaveejeren, drivhusdyrkeren og børnefamilien med krukker på altanen finde ny viden og inspiration uanset ambitionsniveauet.

Forfatteren folder havens udfordringer ud og giver konkrete svar på, hvordan de løses. Gennem praktiske tiltag gennemgås havearbejdet med blomster, grøntsager og frugt året rundt. Fra forspiring, såning, høst og vinteropbevaring til afsnit om beskæring, kompost, gødning og efterafgrøder formidles et dybdegående indblik i havelivets mange aspekter på en simpel måde.

Læseren guides til valg af haveredskaber og får DIY-forslag til, hvordan man på bæredygtig vis kan lave sine egne eller bruge haven til hygge, når arbejdsredskaberne stilles i skuret.

Christine Granild har formidlet sin store praktiske og teoretiske viden i landsdækkende medier og driver havemagasinet HVERDAGSHAVEN.dk


CHRISTINE GRANILD fik sin første have lang tid før, hun begyndte i skole. Den var fyldt med farvestrålende sommerblomster, og senere voksede rækker med ærter, gulerødder og radiser frem. Det blev begyndelsen på et liv med hverdagshaver og jord under neglene.

Fra sit landsted dyrker hun i dag en selvforsynende køkkenhave på 400 m2, har to drivhuse og alt det løse, hvor blomster, træer og buske folder sig ud. Året rundt er haven et levende sted med sommerblomster, grøntsager, stauder, frugttræer, bærbuske, ukrudt mellem rækkerne og skræppende høns, ænder, bier, insekter og sommerfugle.


Året rundt

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgivet 2. september 2022
ISBN13 9788740685343
Forlag Turbine
Genre Have, Drivhus & Stueplanter
Antal sider 342
Mål 218 × 278 × 36 mm   ·   1,61 kg
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk