Alt om intet - Lene Bekhøj og John Rydahl - Bøger - Eksistensen - 9788741001555 - 25. november 2016

Alt om intet 1. udgave

Lene Bekhøj og John Rydahl

Alt om intet 1. udgave

Et selvinstruerende undervisningsmateriale for 7.-10.kl., der med afsæt i romanen Intet (af Janne Teller), udforsker de temaer, romanen åbner for, herunder ikke mindst spørgsmålet om, hvorvidt der overhovedet findes noget, der har betydning. Fag: dansk og kristendomskundskab.

Romanen Intet af Janne Teller er en af de mest læste romaner i folkeskolens ældste klasser. Med undervisningsmaterialet Alt om intet kommer eleverne i dybden med den helt afgørende udfordring, som romanen stiller sin læser: er der overhovedet noget i livet, som har betydning?
Romanen anslår desuden en lang række andre temaer: Tabu og provokation, At ofre og at ofre sig, Bibelen som inspirationskilde, Overgangen fra barn til voksen, Tiden, Kærlighed som ’svar’ på spørgsmålet om livets mening, Valg og eksistens.
I Alt om intet behandles hver af disse temaer for sig med oplæg til elevernes selvstændige gruppearbejde og med inddragelse af billeder, parallelle tekster, øvelser m.m. Materialet er selvinstruerende og lige til at gå til for eleverne.  
Fag: Dansk og Kristendomskundskab Klassetrin: 7.-9./10. kl.


Elevbog til tematisk analyse af romanen Intet

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 25. november 2016
Oprindeligt udgivet 2015
ISBN13 9788741001555
Forlag Eksistensen
Genre Fagbøger     Skole- og Lærebøger, Div.
Antal sider 80
Mål 174 × 241 × 6 mm   ·   183 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Hvis du kan lide Lene Bekhøj og John Rydahl, så måske...