Hvad jeg tænker mens du taler - Alberte Winding - Bøger - Gutkind - 9788743402503 - 29. marts 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Hvad jeg tænker mens du taler 1. udgave

Alberte Winding

Pris
DKK 199
Forventes klar til forsendelse 25. - 26. sep.

Hvad jeg tænker mens du taler 1. udgave

Pio er i 50’erne og har for nylig mistet sin mor, som aldrig fik hende til at føle sig elsket. Pio er vred – på sin mor og i det hele taget. Pio er sanger og musiker og optræder i forsamlingshuse og kirker sammen med Martha, som hun har hyret til at tage med på turné, og efterhånden vokser et venskab frem mellem de to kvinder. Pios søn Anatole, som studerer i Paris, har nået en alder, hvor hun skal give slip på ham, men det er svært og smertefuldt for hende at indse, at han ikke længere hele tiden har brug for hende. Da Pio mister stemmen og må holde pause som sanger, møder hun skuespilleren Aksel, som lidt efter lidt får mildnet hendes vrede og insisterer på at blive en del af hendes liv.
Hvad jeg tænker mens du taler er en roman om at stå midt i livet og miste sit fodfæste, sin mor, sin egen rolle som mor, sig selv. Om den tabuiserede kvindelige vrede og om at finde sin stemme på ny.
Alberte Winding, født i København 1963, opvokset på Ærø og i København. Er kendt som musiker, sangskriver og forfatter og har tidligere bl.a. udgivet erindringsbogen Kastevind og erindringsromanen Småt brændbart.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 29. marts 2023
ISBN13 9788743402503
Forlag Gutkind
Genre Skønlitteratur
Antal sider 260
Mål 145 × 224 × 21 mm   ·   393 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Mere med Alberte Winding

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Populære skønlitterære romaner

Vis alle

Flere tilbud: Skønlitteratur