The Inheritance Games: The Hawthorne Legacy - Testamentet - Jennifer Lynn Barnes - Bøger - Gutkind - 9788743404255 - 26. oktober 2022

The Inheritance Games: The Hawthorne Legacy - Testamentet 1. udgave

Jennifer Lynn Barnes

Pris
kr. 200
Forventes klar til forsendelse 8. - 9. feb.

Vores kunder siger:


The Inheritance Games: The Hawthorne Legacy - Testamentet 1. udgave

I Hawthorne House findes der flere gåder end svar, og Avery er stadig en central brik i det farlige spil. Mysteriet om arven fortsætter i denne spændende efterfølger til The Inheritance Games.
The Hawthorne Legacy fortsætter, hvor The Inheritance Games slap. Avery skal bo i Hawthorne House i et helt år for at opfylde testamentets krav, og gåde for gåde bliver hun trukket dybere ind i familiens hemmeligheder. Avery ved, at hun ikke er beslægtet med Tobias Hawthorne, men hun indser efterhånden, at der alligevel findes en dybere forbindelse mellem hende selv og familien, end hun havde troet. Snart befinder Avery sig endnu en gang midt i et farligt spil, hvor intet er, som det ser ud. Det er umuligt at vide, hvem der er venner, og hvem der er dødsensfarlige fjender.
The Hawthorne Legacy er andet bind i trilogien om Avery og arven efter den mystiske Tobias Hawthorne. Serien er ved at blive filmatiseret, og bøgerne er blandt de mest hypede på BookTok med 36 millioner visninger.
Jennifer Lynn Barnes (f. 1984) udkom med sin første roman som 19-årig og har siden skrevet en række anmelderroste romaner for unge. Barnes er professor ved University of Oklahoma og én af verdens førende eksperter i psykologien og den kognitive videnskab bag fandom og fiktion. Både The Inheritance Games og The Hawthorne Legacy strøg direkte ind på New York Times’ bestsellerliste og blev nomineret til Goodreads Choice Awards.


Testamentet

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 26. oktober 2022
ISBN13 9788743404255
Forlag Gutkind
Genre Ungdomsbøger
Antal sider 400
Mål 145 × 220 × 31 mm   ·   552 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk

Vis alle

Mere med Jennifer Lynn Barnes

Hvis du kan lide Jennifer Lynn Barnes, så måske...

Vis alle

Flere tilbud: Ungdomsbøger - de mest populære