Pædagogisk psykologi, 2. udgave - Klaus Nielsen og Lene Tanggaard - Bøger - Samfundslitteratur - 9788759331347 - 1. maj 2018
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Pædagogisk psykologi, 2. udgave 2. udgave

Klaus Nielsen og Lene Tanggaard

Pris
DKK 306

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 5. - 6. dec.
Julegaver kan byttes frem til 31. januar
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Pædagogisk psykologi, 2. udgave 2. udgave

PÆDAGOGISK PSYKOLOGI handler om de psykologiske aspekter ved pædagogiske praksisser. Kort sagt: Hvordan tager man bedst muligt hensyn til psykologiske fænomener som eksempelvis motivation eller læring, når man tilrettelægger en intenderet forandringsproces for andre? 


Som den første på dansk giver bogen en nærmere afgrænsning og beskrivelse af den pædagogiske psykologi. Denne 2. udgave udmærker sig ved at være opdateret i forhold til nogle af de nyeste og mest aktuelle aspekter af den pædagogiske psykologi med en revideret indledning, et helt nyt kapitel om ADHD i et pædagogisk-psykologisk perspektiv og med referencer til den nyeste debat om læring i skolen. 
Bogen viser, hvordan denne gren af psykologien har udviklet sig i takt med moderniteten, og hvordan disciplinen bliver afgørende for realiseringen af de vestlige samfunds uddannelsessystemer. Bogen griber fat i udviklingen fra den tidligt moderne periodes laboratorieforsøg med dyr til den senmoderne pædagogiske psykologis studier af menneskers læring i arbejds- og hverdagsliv. Der henvises undervejs til de praktiske implikationer af forskellige teorier om læring, og bogen gennemgår baggrunden for brugen af intelligenstest og konsultation i pædagogisk-psykologisk rådgivning.
Bogen er skrevet til såvel professionsuddannelser som til bachelor- og kandidatuddannelser på universitetsniveau, men kan desuden benyttes som overbliksskabende introduktion til pædagogisk psykologi blandt undervisere og udøvende praktikere.


en grundbog

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgivet Danmark, 1. maj 2018
ISBN13 9788759331347
Forlag Samfundslitteratur
Genre Fagbøger     Skole- og Lærebøger, Div.
Antal sider 314
Mål 155 × 230 × 22 mm   ·   552 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Andre har også købt