Sundhedsvæsen og sundhedspolitik - Signild Vallgårda; Allan Krasnik; Hans Okkels Birk; Terkel Christiansen; Klaus Lindgaard Høyer; Karsten Vrangbæk - Bøger - Gyldendal - 9788762814356 - 8. januar 2016
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Sundhedsvæsen og sundhedspolitik 3. udgave

Signild Vallgårda; Allan Krasnik; Hans Okkels Birk; Terkel Christiansen; Klaus Lindgaard Høyer; Karsten Vrangbæk

Pris
DKK 267

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 16. - 17. jul.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Sundhedsvæsen og sundhedspolitik 3. udgave

Sundhedsvæsenet styres og indrettes meget forskelligt fra land til land. Denne bog fremlægger nogle centrale modeller, begreber og teorier, som kan anvendes til at beskrive, forstå og vurdere sundhedsvæsenet og dets indsats. Der gøres rede for de fremherskende sundhedspolitiske temaer, for de gængse styringsredskaber, og for de mest anvendte sundhedsøkonomiske metoder.

Hovedelementerne i de mange sundhedsreformer, som præger sundhedsvæsenet internationalt såvel som i Danmark, præsenteres, og bogen indeholder en deltaljeret gennemgang af det danske sundhedsvæsen år 2015 med beskrivelse af strukturer, personale og aktiviteter. Forfatterne repræsenterer forskellige faglige kompetencer, som hver bidrager med sit perspektiv på sundhedsvæsenet og dets mange aspekter.

Bogens målgruppe er lægestuderende og folkesundhedsvidenskabsstuderende samt studerende på de mange andre uddannelser med relation til sundhedsvæsenet. Også læger, sygeplejersker, andre sundhedsprofessioner, administratorer og politikere kan have glæde af bogen, som også er velegnet som opslagsbog.

Bogens redaktører:

Signild Vallgårda er cand.mag. (historie), dr.med. professor ved Afdeling for Sundhedstjenesteforskning, Institut  for Folkesundhedsvidenskab, Københavns Universitet.

Allan Krasnik er cand. med., speciallæge i samfundsmedicin, Master of Public Health, ph.d., professor ved afdeling for Sundhedstjenesteforskning, Institut for Folkesundhedsvidenskab.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 8. januar 2016
Oprindeligt udgivet 2007
ISBN13 9788762814356
Forlag Gyldendal
Genre Fagbøger     Medicin, Sundhed og Sygdom
Antal sider 248
Mål 155 × 230 × 12 mm   ·   418 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Omslagskunstner Mette & Eric Mourier

Andre har også købt