Franka: Frankas samlede eventyr 3 - Henk Kuijpers - Bøger - Cobolt - 9788770857536 - 8. august 2019
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Franka: Frankas samlede eventyr 3 1. udgave

Henk Kuijpers

Pris
DKK 270

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 24. - 25. jul.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Franka: Frankas samlede eventyr 3 1. udgave

To klassiske, sammenhængende Franka-historier, begge udvidet med nye sider, som former en suite om liv, død, kunst og hævn.   
Franka kommer i Den Blå Venus ved et ulyksaligt tilfælde på sporet af hensynsløse kunsttyve, der brutalt prøver at rydde hende af vejen, da hun ser noget, hun ikke burde have set. For at undersøge, hvem der står bag forsøget på at myrde hende, er hun tvunget til at gå under jorden og påtage sig en helt ny identitet. Cool, korthåret, sort og stram vækker hun en del opsigt, da hun dukker inkognito op til overfladen ved en fernisering på et kunstmuseum, hvor Henri Matisses mesterværk »Den Blå Venus« udstilles.   
Eventyret Det 13. bogstav udspiller sig kort tid efter og er en historie om djævelsk hævn på højt niveau. En fjende fra Frankas fortid har sat sig for at ødelægge hendes liv og hendes nystartede officielle karriere som privatdetektiv – og lokker hende til at bringe en antik flintlåspistol fra 1747 til Berlin. En tilsyneladende let og velbetalt opgave, som imidlertid hurtigt tager en dødbrin- gende retning på det fashionable Schloss Schaumburg, hvor Frankas veninde Laura Lava forbereder et stort anlagt modeshow.   
Ekstra bonuskapitel med fantastiske tegninger, der aldrig er set før i Danmark, og enestående dokumenter, fotografier og skitser fra Henk Kuijpers private arkiv om de to historiers tilblivelse, baggrund samt inspirationskilderne fra virkelighedens Amsterdam.


Den Blå Venus - Det 13. bogstav

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 8. august 2019
ISBN13 9788770857536
Forlag Cobolt
Genre Tegneserier, Div.
Antal sider 128
Mål 225 × 287 × 15 mm   ·   808 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Hollandsk
Kunstner Henk Kuijpers

Vis alle

Mere med Henk Kuijpers

Andre har også købt

Andet i samme serie