Tabuknuseren - Josina Bergsøe og Josephine Bergsøe  fortalt til Britt Nørbak - Bøger - Frydenlund - 9788771180107 - 20. september 2011

Tabuknuseren 1. udgave

Josina Bergsøe og Josephine Bergsøe fortalt til Britt Nørbak

Pris
kr. 272
Forventes klar til forsendelse 31. jan. - 1. feb.

Vores kunder siger:


Tabuknuseren 1. udgave

En livsbekræftende bog om søstrene Josina og Josephine Bergsøe, der begge har brystkræft. De har valgt at være skaldede og ikke skjule, at de får kemo, og de bruger humor til at komme igennem sygdomsforløbet.

Hvordan fortæller man sine børn, at man har brystkræft? Hvad sker der med sexlivet, når man får kemoterapi? Hvordan føles en kræftsygdom for de pårørende? Hvad er kemohjerne? Og hvordan bevarer man sit selvværd og sin selvtillid, når man er skaldet og mangler et bryst?

Søstrene Josina og Josephine Bergsøe fik i 2010 konstateret brystkræft med blot en måneds mellemrum. Deres mission med bogen her er at sætte fokus på de mange tabuer, der følger med brystkræft.

Det er fint at vide, hvor man kan købe en paryk, men hvad hvis man ikke ønsker at gå med paryk? Hvordan kommer man så til at se ud? Hvordan tackler man dødsangst, familieliv og karriere, når man konstant er på hospitalet? Det og meget andet giver de deres bud på i en åben og anderledes bog om brystkræft, fyldt med fotos af deres skaldede isser, bryster – og mangel på samme.


To søstres fortælling om brystkræft

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Specielt cover Indbundet
Udgivet 20. september 2011
ISBN13 9788771180107
Forlag Frydenlund
Genre Fagbøger     Medicin, Sundhed og Sygdom
Antal sider 183
Mål 239 × 236 × 17 mm   ·   831 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk