Kollegial supervision -  - Bøger - Aarhus Universitetsforlag - 9788771240030 - 5. september 2011
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Kollegial supervision

Pris
DKK 160

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 2. apr.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Kollegial supervision

Redigeret af Hanne Leth Andersen og Lene Tortzen Bager

Hvordan kan undervisere og uddannelsesledere skabe optimale betingelser for udvikling af kvalitet i undervisningen? I denne bog præsenteres kollegial supervision som et stærkt bud på en metode, der kan skabe kompetenceudvikling med udgangspunkt i den enkelte medarbejder, den konkrete undervisning og i uddannelseskulturen som fællesskab. Kollegial supervision er et forpligtende og tæt samarbejde om udvikling af undervisningspraksis i et uddannelsesmiljø.

Bogen er en forlængelse af Kollegial supervision på universitetet (2007) som introducerer til metoden og den grundlag og præsenterer et konkret forløb på Aarhus Universitet sammen med evalueringer, deltageroplevelser og pædagogiske refleksioner.

Bogen her samler op på flere års videre erfaringer med metoden i forskellige uddannelsesmiljøer. Alle bidrag er skrevet på baggrund af konkrete erfaringer med anvendelse af metoden med forskellig fokus fra ungdomsuddannelse, professionsuddannelse, kunstnerisk uddannelse, militær lederuddannelse og videregående akademisk uddannelse.

Bogen beskriver, hvordan metoden baserer sig på den anerkendende samtales værdier og på refleksion af praksis som udgangspunkt for udvikling. Den præsenterer lederens refleksioner og perspektiver på brugen af kollegial supervision som en vej til udvikling af uddannelseskulturen.

Bogen rummer en række ressourer, som gør den anvendelig både som et praktisk redskab i forberedelse og gennemførelse af kollegial supervision og som redskab til refleksion og evaluering.


Som udviklingsredskab i undervisningskulturer

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 5. september 2011
ISBN13 9788771240030
Forlag Aarhus Universitetsforlag
Genre Fagbøger     Skole- og Lærebøger, Div.
Antal sider 120
Mål 142 × 239 × 10 mm   ·   232 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk