Kelterens drøm - Mario Vargas Llosa - Bøger - Klim - 9788771290707 - 20. september 2013

Kelterens drøm 1. udgave

Mario Vargas Llosa

Pris
kr. 111
Forventes klar til forsendelse 29. - 30. nov.

Vores kunder siger:


Kelterens drøm 1. udgave

Kelterens drøm starter i dødscellen, hvor den irske frihedskæmper Roger Casement venter svar på sin ansøgning om benådning. Det er afslutningen på et eventyrligt liv, hvor Casement først arbejder sammen med Henry Morton Stanley på at udbrede civilisationen til hjertet af Afrika i Belgisk Congo. Siden bliver han udsendt af den engelske regering for at samle informationer om, hvordan de indfødte stammer langs Congofloden forbløder endnu hurtigere end de gummitræer, der få hjulene til at rulle i Europas industrialisering.  Roger Casements næste store opgave bliver en tilsvarende rapport om kautsjukudvindingen og den grusomme udnyttelse af indianerne i Amazonas. Med sine omfattende udredninger lykkes det Casement ene mand at ændre disse sorte kapitler i europæisk historie. 

Diplomaten Casement blev hyldet som en helt i England og adlet, men samtiden kunne ikke tilgive ham hans seksuelle orientering og heller ikke hans kamp for irsk selvstændighed, der bliver en del af den første verdenskrig. I Kelterens drøm har

Mario Vargas Llosa flettet Roger Casements modsætningsfyldte liv sammen med den lige så komplekse udvikling i europæisk industrialisering til en stort anlagt romanbiografi. Mario Vargas Llosa fik Nobelprisen i litteratur i 2010.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 20. september 2013
ISBN13 9788771290707
Forlag Klim
Genre Skønlitteratur
Antal sider 360
Mål 158 × 226 × 34 mm   ·   655 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Spansk
Omslagskunstner Joyce Grosswiler

Vis alle

Mere med Mario Vargas Llosa

Hvis du kan lide Mario Vargas Llosa, så måske...