Vanviddets have - Tracy L. Higley - Bøger - Scandinavia - 9788771320855 - 26. november 2012

Vanviddets have

Tracy L. Higley

Pris
kr. 120
Forventes klar til forsendelse 23.-24. aug.

Vores kunder siger:


Vanviddets have

Den hidtil ukendte historie om 

kong Nebukadnesars datter


I syv år har den babylonske prinsesse Tiamat ventet på, at den vanvittige kong Nebukadnesar skal vende tilbage til hans familie og hans kongerige. Drevet væk fra hans trone for at leve som et dyr, strejfer han rundt i hans luksuriøse ” Hængende haver”, gemt væk for omverdenen. Siden hun i en ung alder indgik et arrangeret ægteskab, har Tia levet et overdådigt og dog undertrykt liv i paladset. Men hendes mand dør sidenhen og hun nyder hendes genfundne uafhængighed. Da en adelsmand bliver fundet myrdet i paladset, må Tia undersøge, hvem der er ansvarlig for dette makabre dødsfald, selvom hendes egen frihed bliver truet.

Mens dronningen planlægger at gifte Tia bort til en anden prins, arrangerer den magtfulde troldmand Shadir et komplot, for at afsløre familiens hemmelighed og placere hans egen mand på tronen. Tia får hjælp fra en tilbageholdt jødisk fange, hendes afdøde mands bror Pedaiah, som udfordrer hendes opfattelse af guderne, alt imens han åbner hendes hjerte for både sandhed og kærlighed.

I en tid hvor kun få mennesker overgiver deres hjerte til Jahve, må Tia beslutte, om hun er villig til at risikere alt – hendes ejendele, hendes guder og selv hendes liv – for Israliternes ene Gud. Vanvid, trolddom og skumle sammensværgelser blandes sammen som en alkymists dødbringende mikstur, alt imens Tia må turde at risikerer alt - for at redde kongeriget og hendes familie.

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Specielt cover Paperback
Udgivet 26. november 2012
ISBN13 9788771320855
Forlag Scandinavia
Genre Skønlitteratur
Antal sider 339
Mål 142 × 212 × 26 mm   ·   469 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk

Vis alle

Mere med Tracy L. Higley