Trap Danmark: Vejen, Kolding, Haderslev - Trap Danmark - Bøger - Trap Danmark - 9788771810202 - 16. marts 2021
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Trap Danmark: Vejen, Kolding, Haderslev 1. udgave

Trap Danmark

Pris
DKK 349
Forventes klar til forsendelse 27. - 28. sep.

Trap Danmark: Vejen, Kolding, Haderslev 1. udgave

Trap Danmark 6. udgave, bind 16 giver en omfattende og rigt illustreret, stedsspecifik viden om Vejen, Kolding og Haderslev Kommuner. I alt har 180 forskere og eksperter bidraget med viden til denne bog om det væsentligste fra Glejbjerg til Årø og fra Viuf til Sønderballe Hoved.
Gå på opdagelse i det dramatiske kystlandskab ud mod Lillebælt med dybe fjorde, talrige småøer og klinter, som fortæller en del af Danmarks tidligste historie. Eller følg Kongeå vestpå langs den grænse, som i en periode skilte Sønderjylland fra det danske kongerige. Tag til opera på Skamlingsbanken, bliv klogere på landsdelens særlige historie, Genforeningen i 1920 og på de to højskoler i Rødding og Askov. Besøg Koldinghus, domkirken i Haderslev, Flyvestation Skrydstrup eller Christiansfeld, der er UNESCO verdensarv. Læs om satsningen på design i Kolding, om køleskabsfabrikken Gram og om den store entreprenørvirksomhed Arkil A/S. Ole Olsen og Vojens Speedway Center, klimperne i Stensbæk Plantage og Villa Baldersbæk er også med, ligesom SønderjyskE, Poul la Cour og en ganske særlig knoldslørhat har fået plads. 
Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.
Opdag Danmark – med Trap.
Trap Danmarks indbundne bøger udgør samlet et bogværk på i alt 34 bind, der beskriver alle 98 kommuner og afsluttes med to bind (bind 1 og 2) om hele Danmark. Bøgerne udkommer frem til slutningen af 2021 og indeholder den væsentligste viden om geologi, geografi, biologi, arkæologi, historie, kultur, kunst, arkitektur, etnologi samt samfunds- og erhvervsliv. Bøgerne sælges også enkeltvist.


Trap Danmark. 6. udgave, bind 16

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgivet 16. marts 2021
ISBN13 9788771810202
Forlag Trap Danmark
Genre Værker, Div.
Antal sider 320
Mål 232 × 275 × 26 mm   ·   1,72 kg
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Mere med Trap Danmark

Andre har også købt