Trap Danmark: Tønder, Aabenraa, Sønderborg - Trap Danmark - Bøger - Trap Danmark - 9788771810219 - 16. marts 2021

Trap Danmark: Tønder, Aabenraa, Sønderborg 1. udgave

Trap Danmark

Pris
kr. 349
Forventes klar til forsendelse 4. - 5. apr.

Trap Danmark: Tønder, Aabenraa, Sønderborg 1. udgave

Trap Danmark 6. udgave, bind 17 giver en omfattende og rigt illustreret, stedsspecifik viden om Tønder, Aabenraa og Sønderborg Kommuner. I alt har 171 forskere og eksperter bidraget med viden til denne bog om det væsentligste fra Lakolk på Rømø til Mommark på Als og fra Rejsby til Padborg.
Gå på opdagelse i det sønderjyske landskab: fra den inddigede Tøndermarsk i sydvest over den flade Tinglev Hedeslette til det frugtbare, kuperede morænelandskab med tunneldale i øst. Tag med til Dybbøl Banke, hvor de danske stillinger blev stormet i 1864, hvorefter Sønderjylland blev afstået og indgik i Preussen indtil Genforeningen i 1920. Få indblik i den særlige dansk-tyske sameksistens – fra skoler og foreninger til kunst og arkitektur. Erhvervslivet er skildret, herunder de store virksomheder som Danfoss og ECCO Sko. Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter i Løgumkloster danner i dag centrum for fordybelse og kirkelig uddannelse, mens Sønderborg Slot slår portene op og formidler bl.a. grænselandets historie. Læs om sønderjysk kaffebord, »sort sol« og ringridning i skøn forening med den sjældne bjergsalamander, altertavlen i Løjt Kirke og det nye viden- og kulturcenter Alsion. Guldhornene, Gråsten Slot og Gendarmstien er også med, ligesom Hans J. Wegner, Emil Nolde, Svend Wiig Hansen og Franciska Clausen har fået plads. 
Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.
Opdag Danmark – med Trap.
Trap Danmarks indbundne bøger udgør samlet et bogværk på i alt 34 bind, der beskriver alle 98 kommuner og afsluttes med to bind (bind 1 og 2) om hele Danmark. Bøgerne udkommer frem til slutningen af 2021 og indeholder den væsentligste viden om geologi, geografi, biologi, arkæologi, historie, kultur, kunst, arkitektur, etnologi samt samfunds- og erhvervsliv. Bøgerne sælges også enkeltvist.


Trap Danmark. 6. udgave, bind 17

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgivet 16. marts 2021
ISBN13 9788771810219
Forlag Trap Danmark
Genre Værker, Div.
Antal sider 362
Mål 235 × 277 × 29 mm   ·   1,93 kg
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Mere med Trap Danmark

Andre har også købt