Vitaliserende samtaler: Livsvitaliserende samtaler med unge - Jan Tønnesvang & Sanne Schou - Bøger - Klim - 9788772041865 - 22. februar 2018

Vitaliserende samtaler: Livsvitaliserende samtaler med unge 1. udgave

Jan Tønnesvang & Sanne Schou

Pris
kr. 99
Forventes klar til forsendelse 23. - 24. mar.

Vitaliserende samtaler: Livsvitaliserende samtaler med unge 1. udgave

Livsvitaliserende samtaler med unge handler om at understøtte den livsudfordrede unges måder at finde og tage vare på sig selv, sine behov og kompetencer i sit ungdomsliv og livsengagement.

Guiden viser, hvordan man med Vitaliseringskompasset kan arbej­de med den unges kvalificerede selvbestemmelse i sine måder at regulere (sig selv i) sit ungdomsliv. 

Vi ønsker med guiden at give samtalepartnere et værktøj til at kunne tale med udfordrede unge om de livsudfordringer, de oplever i forbindelse med deres ungdomsliv, f.eks. i form af utilstrækkelighedsfølelse, tilhør, mening, præstation, stress og angst. 

Som bruger af guiden skal man være opmærksom på, at man kan komme til at tale om ting, der betyder noget særligt for den unge. Man skal derfor gå til arbejdet med livsvitaliserende samtaler med en nysgerrig åbenhed, omsorg og respekt for den unges grænser.


GUIDE til fremme af unges livsengagement og kvalificerede selvbestemmelse

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 22. februar 2018
ISBN13 9788772041865
Forlag Klim
Genre Psykologi, Psykisk Sundhed
Antal sider 64
Mål 154 × 221 × 7 mm   ·   145 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Omslagskunstner Christinna Lykkegaard Nilsson

Vis alle

Mere med Jan Tønnesvang & Sanne Schou