Tegn fra den anden side - 2018 Susan Nielsen og Mette Hill Lærkesen - Bøger - Forlaget mellemgaard - 9788772180601 - 14. december 2018
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Tegn fra den anden side 1. udgave

2018 Susan Nielsen og Mette Hill Lærkesen

Pris
DKK 116

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 2. apr.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Tegn fra den anden side 1. udgave

Tegn fra den anden side er den enestående beretning om, hvordan vores afdøde stadig kan kommunikere med os. Mette mistede sin søn Christian, da han var bare 17 år gammel. Mette har haft den mest utrolige kontakt med Christian, siden han døde. Susan og Mette, som sammen har skrevet bogen, er begge clairvoyante og inddrager ligeledes andre helt unikke oplevelser om kontakt med afdøde. De giver endvidere en forklaring på, hvordan det er muligt stadig at være i kontakt med vores elskede afdøde. Fremfor alt giver de håb. De giver håb for alle os, som har mistet en eller flere personer, vi elskede. For tænk, hvis de virkelig stadig er her? Tænk, hvis vi bare ikke har opdaget de tegn, de har givet os?       
Uddrag af bogen  Ørnen var det første tegn, og i dag er jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at det var et tegn fra Christian. Det helt utrolige med den ørn var, at den kom hver dag i dagene efter hans død, og den dag, han skulle begraves, fløj den hen over bilen og fulgtes med os. Herefter forsvandt den, men hold nu fast. Så dukkede den op igen præcis juleaften og så præcis på Christians 18-års fødselsdag i januar og så igen på Joakims fødselsdag i juni og min fødselsdag i september. Helt forunderligt, og vildt utroligt.
Om forfatterne Mette Hill Lærkesen er indehaver af og direktør i firmaet Magni. Hun er derudover clairvoyant og mor til Christian, som denne bog tager sit afsæt i.  Susan Nielsen er intuitiv coach, clairvoyant og cand.mag. i kommunikation og pædagogik. Hun er forfatter til flere bøger inden for det spirituelle område. Se intucoach.dk. 


når afdøde tager kontakt

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 14. december 2018
ISBN13 9788772180601
Forlag Forlaget mellemgaard
Genre Okkultisme
Antal sider 138
Mål 146 × 210 × 10 mm   ·   228 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Omslagskunstner Sabine Puk Sørensen

Andre har også købt