Gode piger drømmer ikke - Nadia Kakasur - Bøger - People'sPress - 9788772385457 - 23. september 2022

Gode piger drømmer ikke 1. udgave

Nadia Kakasur

Pris
kr. 176
Forventes klar til forsendelse 30. sep. - 3. okt.

Vores kunder siger:


Gode piger drømmer ikke 1. udgave

Dansk debutroman om at vokse op mellem to kulturer og usynlig social kontrol.
Lina vokser op i Kolding hos sin mor sammen med sin tvillingebror Ivan. Moren har flere jobs for at forsørge den lille familie og forsøger samtidig at bevare sin værdighed i det kurdiske samfund, der fordømmer hende for at have ladet sig skille fra sin voldelige mand.
Allerede som barn føler Lina sig klemt mellem det danske samfund og sin kurdiske baggrund, men efterhånden som hun bliver ældre, virker kampen for at finde sin egen plads næsten umulig. For selvom hun ikke går med tørklæde, og hendes kærlige mor giver hende en vis frihed, er det stadig afgørende for hendes families ære og Linas fremtid, at hun bliver ved at være ”en god pige”. En god pige, der ikke drikker, ikke fester og i hvert fald ikke har kærester.
Og selv når ingen kigger, får Linas indre stemme hende til at føle sig forkert –både blandt danskerne og i sin kurdiske familie.
Gode piger drømmer ikke er en roman om kampen for at finde sin vej mellem to kulturer og et opgør med tanken om, at social kontrol kun er den voldelige slags, som vi kender fra medierne.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 23. september 2022
ISBN13 9788772385457
Forlag People'sPress
Genre Skønlitteratur
Antal sider 300
Mål 142 × 222 × 30 mm   ·   475 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Flere tilbud: Nye bøger og kommende bogudgivelser