Hex - Sanne Gottlieb - Bøger - Grønningen 1 - 9788773390863 - 28. februar 2022
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Hex 1. udgave

Sanne Gottlieb

Pris
DKK 200
Forventes klar til forsendelse 28. - 29. sep.

Hex 1. udgave

” At være hex er ikke noget, du bliver. Det er noget, du altid har været.
” Smuk bog om den historiske heksefigur, den indre magi, der er medfødt hos kvinder, og hvordan man kan dyrke den i sin hverdag.
Find ud af, hvilken type hex du bærer på indeni, og skab din egen hexepraksis ved hjælp af magiske redskaber, naturens urter, spells, sexmagi og månens cyklus.
Før i tiden havde hver landsby sin kloge kone, der med planter eller hellige ritualer kunne helbrede sygdom eller give gode råd til at holde ulykker for døren. I 1200-tallet startede kirkens jagt på dem, der praktiserede trolddom og heksekunst, og heksen blev en frygtet figur.
I dag brændes heksefiguren på bålet hvert år, men hendes magi lever i bedste velgående. Den findes overalt i hverdagen, og enhver, der er villig til at åbne sine sanser, kan benytte sig af den. Ved at tage hekseskikkelsen på sig dag, kan nutidens kvinder påkalde sig den magt, tusindvis af kvinder blev slået ihjel for under heksejagten. Magten til at helbrede, forbande og vælge sin egen vej.
I Hex fortæller Sanne Gottlieb om sin egen vej til heksekunsten og viser dig, hvordan du selv kan komme i kontakt med dine medfødte kræfter og benytte dem i hverdagen. Men bogen er også en påmindelse om den undertrykkelse som hekse og andre fritænkende kvinder blev udsat for fortiden, og som trækker tråde til nutidens shaming af frie kvinder og piger.
Sanne Gottlieb (1968) er journalist, radiovært, debattør og sygeplejerskestuderende. Hun debuterede i 2017 med romanen Sleep Stalker, efterfulgt af fagbogen Klimakteriesild fra 2019.


Urter, klarsyn og medsøsteri

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 28. februar 2022
ISBN13 9788773390863
Forlag Grønningen 1
Genre Okkultisme
Mål 153 × 232 × 23 mm   ·   521 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Mere med Sanne Gottlieb

Andre har også købt