En historie om mennesket - Rane Willerslev - Bøger - Grønningen 1 - 9788773391037 - 24. maj 2022
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

En historie om mennesket 1. udgave

Rane Willerslev

Pris
DKK 381

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 23. - 24. jul.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

En historie om mennesket 1. udgave

Øl, bue og pil og tegninger på væggen. Urmennesket havde en formidabel evne til at kombinere leg og fantasi med arbejde. Vi skal lade os inspirere af dén centrale del i menneskets udviklingshistorie og lukke legen ind i hverdagen igen. 
Rane Willerslev og tre videnskabsmænd fra Nationalmuseet på opdagelse i menneskets udviklingshistorie og meningen med livet. 
På tærsklen til den moderne verden splittede vi verden op i leg og arbejde. Legen blev tilsidesat som tidsspilde, og arbejdet fremhævet som sikring af artens overlevelse. Men det er ikke i vores kamp for overlevelse, vi finder meningen med tilværelsen. 
En historie om mennesket tager læseren med på en rejse i tid – i dyb tid – fra de tidligste medlemmer af menneskeslægten for millioner af år siden og frem til den udviklingsrevolution, hvor store dele af menneskeheden gik fra at være opdagelseslystne jæger-samlere til pligtopfyldende, fastboende agerbrugere. Det legende menneske og det arbejdende menneske blev delt i to, og den udvikling har betydning for måden, vi lever på i dag.
Med historien ved hånden viser de fire forskere, at legen ikke kun skal tilhøre vores pauser. Vi skal fungere som hele mennesker, inklusiv leg, fantasi, opdagelseslyst og modet til at prøve noget af – og turde fejle.


Sapiens og den tabte evne til at lege

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 24. maj 2022
ISBN13 9788773391037
Forlag Grønningen 1
Genre Fagbøger     Historie & Mytologi
Mål 165 × 240 × 30 mm   ·   750 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Mere med Rane Willerslev

Andre har også købt