Kærlighed - Barbara Fredrickson - Bøger - Forlaget Mindspace - 9788792542618 - 7. november 2013
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Kærlighed 1. udgave

Barbara Fredrickson

Pris
DKK 172

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 25. - 26. jul.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Kærlighed 1. udgave

I Kærlighed tager Barbara L. Fredrickson os med på en videnskabelig tur gennem kroppen på udkig efter kærligheden. Fredrickson viser, hvordan ny forskning vender op og ned på mange af vores vante forestillinger om, hvad kærlighed egentlig er. Ifølge Fredrickson er kærlighed hverken evig, betingelsesløs eller eksklusiv, ej heller er den et særligt bånd eller seksuelt begær. Kærlighed er snarere et ”mikro-moment af positivitetsresonans”, forstået som en flod af positive emotioner delt med en anden – enhver anden.

Bogen tegner et umiddelbart forståeligt billede af, hvordan kærligheden påvirker vores sundhed, energi og velvære på specifikke, videnskabeligt målbare og bogstaveligt talt livsvigtige måder. Samtidig præsenterer hun en række velafprøvede metoder, som vil hjælpe med at skabe mere - meget mere - kærlighed i vores liv.

Det er på høje tid at udvide vores syn på kærlighed. Når vi forstår, hvad der får den til at blomstre, kan vi finde kærlighed hver dag.

Barbara L. Fredrickson, ph.d., er professor i psykologi og ledende forsker på Positive Emotions and Psychophysiology Laboratory ved University of North Carolina. Hun er en førende forsker inden for socialpsykologi og positiv psykologi med særligt fokus på betydningen af positive emotioner. På dansk er tidligere udkommet hendes bog Positivitet, hvori hun beskriver, hvordan oplevelsen af positive følelser i et 3 til 1-forhold har et livsforandrende potentiale.


Et nyt syn på vores overordnede emotion, som styrer alt, hvad vi tænker, gør, føler og bliver

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Specielt cover Paperback
Udgivet 7. november 2013
ISBN13 9788792542618
Forlag Forlaget Mindspace
Genre Psykologi, Psykisk Sundhed
Antal sider 248
Mål 154 × 226 × 19 mm   ·   361 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk
Omslagskunstner Louises Design

Vis alle

Mere med Barbara Fredrickson

Andre har også købt