Kapelmesterens dagbog: En sidste tur med Peter - Marcus Winther-John & Per Løkkegaard - Bøger -  - 9788793501072 - 9. marts 2018
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Kapelmesterens dagbog: En sidste tur med Peter

Marcus Winther-John & Per Løkkegaard

Kapelmesterens dagbog: En sidste tur med Peter

"Kapelmesterens dagbog" er en gribende fortælling i ord og billeder om den sidste turné med en levende legende. Peter Bellis liv har budt på vilde op- og nedture og det samme gør det sidste år på landevejen i rock'n'rolls tro tjeneste. Kapelmester (bandleder), Marcus Winther-John går helt tæt på i sin beretning om denne unikke rejse i samspil med et unikt billedmateriale fra bag kulisserne, på scener og landevejen. Fra Christiania til Smukfest og fra Frederikshavn til Bornholm.

"Rock'n'roll er ikke et job som Peter kommer hjem og hænger i skabet som et sæt arbejdstøj efter fyraften. Han investerer sig kompromisløst med hele sin krop og sjæl, 24 timer i døgnet, året rundt! Og det gør bølgerne som livet kommer i euforisk høje eller afgrundsdybe. Måske er det én af grundene til, at det har været så vild en rejse. Jeg kan i hvert fald konstatere her, 7 år, 4 albums, hundredvis af koncerter og ti-tusindvis af kørte kilometer senere, at jobbet som Peter Bellis kapelmester ikke er som noget som helst andet, jeg har haft eller overhovedet hørt om!

På mange måder har 2017 været en koncentrat af de følelsesladet, sjove, svære, historiske og til tider surrealistiske oplevelser vi har delt siden 2010. Undervejs har de store opture fået modspil af udfordringer, der i yderste tilfælde har været med livet som indsats. Som Peter selv, har disse 58 afskedskoncerter været mange ting for mange folk men kedeligt har det aldrig været!"

- Uddrag fra introduktion, "Kapelmesterens Dagbog"

Medie Bøger     Softcover bog   (Bog med blødt omslag)
Udgivet 9. marts 2018
ISBN13 9788793501072
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 122
Mål 172 × 240 × 14 mm   ·   456 g
Sprog Dansk  

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Kapelmesterens dagbog: En sidste tur med Peter

Vis alle

Flere tilbud: Tillykke Peter Belli - 75 år!

Vis alle

Flere tilbud: Signerede titler nu udsolgt