Mona - Pola Oloixarac - Bøger - Grif - 9788793661721 - 5. august 2022

Mona 1. udgave

Pola Oloixarac

Pris
kr. 158,40
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:

Mona 1. udgave

” På en gang en satirisk komedie, et rystende psykologisk portræt af en kvindes opløsning og et filosofisk anklageskrift. Læs den og bliv overrasket.” – Siri Hustvedt  

Mona er en ung peruansk forfatter, der lever et liv på kanten. Da hun for sin debutroman bliver nomineret til en fornem svensk litteraturpris, og en medstuderende samtidig efter en fest efterlader hende bevidstløs på en togperron, udskifter hun Californien med en skovsø i Sverige. I det idylliske svenske landskab er hun i nogle dage del af en gruppe internationale og meget selvoptagede forfattere, der holder hinanden i ånde erotisk og intellektuelt, mens de venter på juryens afgørelse af, hvem af dem der skal have den prestigefulde pris. Mona tuller rundt på festivalen i sin valiumbedøvede tilstand, indtil mødet med en lyshåret svensker får historien om de mange blå mærker på hendes krop til at træde frem af tågen.

Med Mona tegner den argentinske forfatter Pola Oloixarac et fascinerende portræt af en forfatter med ”farvet-latina-inka-ikke-hvid” baggrund og hendes liv i den amerikansk-europæiske intellektuelle elite.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 5. august 2022
ISBN13 9788793661721
Forlag Grif
Genre Skønlitteratur
Antal sider 190
Mål 134 × 211 × 17 mm   ·   238 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Spansk
Omslagskunstner Thomas Coligan, FSG Books

Vis alle

Mere med Pola Oloixarac

Andet i samme serie

Vis alle

Flere tilbud: Nye bøger og kommende bogudgivelser