Ina Scot: Hestetosset - Anette Eggert - Bøger - Bogoo - 9788794321792 - 29. marts 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Ina Scot: Hestetosset 1. udgave

Anette Eggert

Pris
DKK 300
Forventes klar til forsendelse 5. - 6. jun.

Ina Scot: Hestetosset 1. udgave

Anette Eggert har skrevet en skøn historie om at kæmpe for sine drømme, om at stå op for det man lover og selvfølgelig en bog om ridning og kærligheden til heste. Et must for hesteelskeren! Flot illustreret af Annika Lundholm Moberg. 
Da Inas mor lovede at betale for et halvt år på rideskole, hvis Ina sparede op til anden halvdel, tog Ina et job hos verdens bedste nabo, Severin. Nu har hun en krukke under sin seng med pengene og kan endelig begynde at ride! Men da Ina viser krukken frem til sin mor, viser det sig, at penge ikke er det største problem. Hendes mor er bange for heste, og det er alt for farligt at ride. 
Ina og bedsteveninden Nour går en tur for at finde en løsning på problemet, da de finder en annonce i supermarkedet opslagstavlen: Prøv-at-ride med forældre!
Men hvordan får Ina sin mor til at prøve at ride, så hun indser, at heste er det bedste, der findes? Det er en usædvanlig bog i genren med et originalt plot og meget sympatisk tone. Økonomi, frygt, kærlighed og angst behandles og portrætteres med respekt og åbenhed. Sproget er flydende og udtryksfuldt fængslende.

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgivet 29. marts 2023
ISBN13 9788794321792
Forlag Bogoo
Genre Børnebøger
Antal sider 64
Mål 155 × 218 × 13 mm   ·   283 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Svensk
Omslagsillustrator Annika Lundholm Moberg
Illustrator Annikas Lundholm Moberg

Vis alle

Mere med Anette Eggert