Tæl til Tina - Tina Dickow - Bøger - Finest Gramophone - 9788797019009 - 6. november 2017

Tæl til Tina 1. udgave

Tina Dickow

Pris
kr. 199,20
Få på lager

Vores kunder siger:


Findes også som:

Tæl til Tina 1. udgave

SIGNERET MED MINDRE HJØRNESKADE


Tina Dickow er en af Danmarks største og mest folkekære sangerinder, der med sin musik og sine tekster har tryllebundet sit publikum igennem næsten 20 år. 

'Tæl til Tina' er en personlig fortælling om Tina Dickows liv med og midt i musikken indtil nu; fra den spæde start ved klaveret i Åbyhøj til de store internationale scener. Fra kunstnerlivet i London til familielivet på Island. Det er historien om "Pigen fra Åbyhøj" med et søgende og rastløst sind, på jagt efter lykken ude i den store verden med en akustisk guitar på ryggen. Med sine sange som rød tråd fortæller hun om sangskrivning, turnéliv og rampelys, tvivl og svære stunder i studiet og på scenen, om angst og fristelser og om hendes higen efter række ud efter og røre sit publikum. Og ikke mindst om den store kærlighed ...  

'Tæl til Tina' er en fortælling i to spor: et nutidsspor, hvor Tina er alene på turné i Tyskland og beskriver turnélivet i alle dets facetter, og et retrospektivt spor, der fortæller om hendes karriere med ekstra fokus på tiden omkring hendes gennembrudsalbum 'Count To Ten', der har 10-års jubilæum i år. 


Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgivet 6. november 2017
ISBN13 9788797019009
Forlag Finest Gramophone
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 344
Mål 184 × 246 × 35 mm   ·   1.008 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Mere med Tina Dickow

Hvis du kan lide Tina Dickow, så måske...

Vis alle

Flere tilbud: Bedst Sælgende Bøger