Store ideer: Bogen om Historie - Forlaget Bark - Bøger - Forlaget Bark - 9788797443811 - 3. juni 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Store ideer: Bogen om Historie 1. udgave

Forlaget Bark

Pris
DKK 236

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 23. - 24. jul.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Store ideer: Bogen om Historie 1. udgave

Blev demokratiet opfundet i det antikke Grækenland? Hvem grundlagde Ming-dynastiet? Hvorfor faldt Konstantinopel? Og hvorfor kom der to verdenskrige inden for bare 30 år?

Alt dette og meget mere får du svaret på i denne fascinerende bog, som udforsker de største historiske perioder fra de første hulemalerier og frem til nutidens historiske begivenheder.

Rejsen op igennem historien starter med et inspirerende forord af direktør for Nationalmuseet og professor i socialantropologi, RANE WILLERSLEV, der fortæller om, hvordan hans egen nysgerrighed for historie blev vakt første gang, med hans fars godnathistorier.

Skrevet i lettilgængeligt sprog, krydret med flotte illustrationer og oplysende grafikker samt citater fra historiens vigtigste personligheder præsenterer BOGEN OM HISTORIE de største ideer og de begivenheder, der har formet vores verden.

Bogen om Historie har, som de øvrige titler i STORE IDEER-SERIEN, et letgenkendeligt og nemt overskueligt format, hvor du enten kan læse den fra ende til anden, eller måske bare bladre rundt og slå ned lige der, hvor indholdet pirrer din nysgerrighed.

Bogen om Historie er en del af den prisvindende og internationalt anerkendte bogserie Store ideer enkelt forklaret, som har solgt millioner af eksemplarer verden over, og nu endeligt er udkommet på dansk i flotte opdaterede udgaver.


Store ideer enkelt forklaret

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgivet 3. juni 2023
ISBN13 9788797443811
Forlag Forlaget Bark
Genre Fagbøger     Historie & Mytologi
Antal sider 352
Mål 205 × 241 × 28 mm   ·   1,11 kg
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk
Forordsforfatter Rane Willerslev

Vis alle

Mere med Forlaget Bark

Andre har også købt