(It's in Belgium) - In Bruges - Film - Scanbox - 5706100595525 - 16. december 2008
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

(It's in Belgium)

In Bruges

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

(It's in Belgium)

De to britiske lejemordere Ray (Colin Farrell) og Ken (Brendan Gleeson) er løbet ind i et akut problem. Et job er gået helt galt, og nu brænder fødderne under dem i England. Derfor sender deres chef Harry dem på miniferie i den idylliske belgiske by Brügge, hvor de kan lege turister, indtil hele affæren er dysset ned igen. Ray hader den lille, hyggelige by med de toppede brosten og det langsomme tempo, men han går modvilligt med til at fordrive ventetiden med sightseeing. Ken forelsker sig til gengæld hurtigt i middelalderbyen. Da opkaldet fra Harry endelig kommer, har den mystiske Chloë (Clémence Poésy) dog gjort Ray mere varm på opholdet. Og hvad Harry har på hjerte kommer som et chok.
IN BRUGES er en action-komedie, hvor sjove episoder står i kø for at få dig til at knække sammen af grin. Ikke siden Travolta og Jackson gjorde det i Pulp Fiction, har vi set et gangster-makkerpar, som kan fyre kvikke bemærkninger af hurtigere end de kan sættefingeren på aftrækkeren.


Down and out i Belgien? Ikke helt. Ganske vist må lejemorderne Ray og Ken - superbt spillet af Colin Farrell og Brendan Gleeson - ligge lavt i Brügge, mens de venter på nye dessiner fra London, men selv når skyderne hviler, sker der ting og sager for de to mænd. En fager kvinde gør sin entré. Samt en dværg med flere dagsordener. Alt sammen kædet sammen af fantastiske dialoger, der meget rammende er beskrevet som lige dele Beckett, Tarantino og Graham Greene. Resultatet er rimeligt unikt. In Bruges er nærmest en film, der opfinder sin helt egen genre. Lad os kalde den Comedy Noir.

Medie Film     Blu-ray   (Blu-ray Disc)
Antal discs 1
Udgivet 16. december 2008
EAN/UPC 5706100595525
Udgiver Scanbox 5706100595525
Genre Action
Mål 200 g   (Estimeret vægt)
Region Region 2   (Europa)
Sprog Engelsk  
Undertekster Dansk
Instruktør Martin Mcdonagh
Skuespiller Colin Farrell
Skuespiller Ralph Fiennes
Skuespiller Brendan Gleeson
Skuespiller Zeljko Ivanek
Skuespiller Elizabeth Berrington
Skuespiller Clemence Poesy
Skuespiller Mark Donovan
Skuespiller Rudy Blomme
Skuespiller Olivier Bonjour
Skuespiller Ann Elsley
Skuespiller Jean-Marc Favorin
Skuespiller Eric Godon
Skuespiller Sachi Kimura
Skuespiller Anna Madeley
Skuespiller Louis Nummy

Vis alle

Mere med In Bruges

Andre har også købt

Se alt med In Bruges ( f.eks. Blu-ray , DVD , 4K Ultra HD og CD )