Dig og Mig -  - Film - hau - 5708758677059 - 28. september 2021
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Dig og Mig

Pris
DKK 49,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 12. - 14. dec.
Julegaver kan byttes frem til 31. januar
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Dig og Mig

DIG OG MIG


"Kære Stephanie. Når et menneske dør, skal det betyde noget for verden. Det må ikke være lige meget. Nogen skal blive ramt, nogen skal sørge, og ingen må dø alene. Heller ikke dig Stephanie. Kærlig hilsen Sara"

Dig og Mig handler om 3 pigers uafhængige historier på tre forskellige tidspunkter i deres liv. Om deres spinkle og skæbnesvangre forhold til kærlighed, og om deres møde, da de står overfor deres livs største udfordring.

Sara er elite svømmer og bliver hårdt pacet af sin ambitiøse far, men han svigter, da hun bliver frarøvet den eneste chance for at få det, hun ønsker sig mest i livet. Mettes familie er religiøs, og hun føler, at de har accepteret hendes skæbne selv om hun ikke selv har. Mette beslutter sig til at forlade sin familie, da de juleaften synger Det er guds ønske, at de ting som sker, sker. Stephanie graver ustandselig kløften mellem dem hun elsker og sig selv større og større, fordi hun ikke kan tilgive sig selv for hendes eget store svigt. Oliver elsker Stephanie højere end nogen anden, men i angst for at miste, skubber hun ham brutralt fra sig, og da hun har brug for Oliver i sin skræmmende ensomhed, er det for sent.

De tre pigers skæbne bliver uløseligt bundet sammen i deres kamp for kærligheden og en skæbne, der er stærkere end livet.

Medie Film     DVD
Udgivet Danmark, 28. september 2021
Oprindeligt udgivet 2008
EAN/UPC 5708758677059
Udgiver hau DVD1800531
Genre Drama
Mål 140 × 190 × 15 mm   ·   90 g
Region Region 2   (Europa)
Sprog Dansk  
Undertekster Dansk
Instruktør Christian E. Christiansen
Skuespiller Henrik Prip
Skuespiller Laura Christensen
Skuespiller Neel Rønholt
Skuespiller Julie Ølgaard

Vis alle

Flere tilbud: Billige DVD'er

Vis alle

Flere tilbud: DVD til 49,95 DKK