Retfærdighedens Ryttere -  - Film -  - 5708758725521 - 10. juni 2021
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Retfærdighedens Ryttere

Julegaver kan byttes frem til 31. januar
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Retfærdighedens Ryttere

Hvis man siger dansk komedie, må man næsten også sige Anders Thomas Jensen. Som instruktør og manuskriptforfatter har han stået bag flere af de absolut bedste og mest citerbare danske komediefilm siden 00'erne (Blinkende Lygter, Adams Æbler, De Grønne Slagtere, Mænd og Høns).

I sin nye kulsorte komedie, Retfærdighedens Ryttere, har Anders Thomas Jensen endnu engang samlet en stjernebesætning af de største skuespillere i dansk film: Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Lars Brygmann, Nicolas Bro, Roland Møller - for bare at nævne nogle af dem.

Militærmanden Markus (Mads Mikkelsen) mister sin kone i en tragisk togulykke. Ulykken ligner et typisk uheld indtil matematiknørden, Otto (Nikolaj Lie Kaas), og hans to venner Emmenthaler (Nicolas Bro) og Lennart (Lars Brygmann) dukker op. Otto var også med på det forulykkede tog, og han har regnet på det. Alle algoritmer tyder på at nogen må stå bag ulykken. Inden den skeptiske Markus rigtig forstår, hvad der foregår, får han følgeskab af de tre småskøre mænd og har påbegyndt en krig med en motocykelbande, som de mistænker for at være ansvarlige for ulykken.

Medie Film     DVD
Udgivet 10. juni 2021
EAN/UPC 5708758725521
Genre Komedie
Mål 124 g   (Estimeret vægt)
Region Region 2   (Europa)
Sprog Dansk  
Undertekster Dansk

Vis alle

Flere tilbud: DVD & Blu-ray - Julens bestsellere