Minkavlerne Sæson 1-3 - Minkavlerne - Film -  - 5709165437328 - 7. november 2022
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Minkavlerne Sæson 1-3

Minkavlerne

Pris
DKK 219,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 13. - 15. dec.
Julegaver kan byttes frem til 31. januar
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Minkavlerne Sæson 1-3

SÆSON 1:

I Nordjylland bor Gerda og Niller med deres to voksne sønner, Martin og Allan, som midlertidigt har overtaget driften af familiens minkfarm, mens Niller er sygemeldt. Familien kæmper for at få minkfarmen til at løbe rundt, så Martin og Allan må tænke kreativt, hvilket indebærer en container fyldt med krudt, der truer med at sprænge farmen i luften. En sen aften kommer Allan til at skyde en stangstiv mand fra Ringsted, og situationen bliver kun værre, da deres lillebror, Jakob, pludselig melder sin ankomst på gården.

SÆSON 2:

Gerda og Nillers minkavlergård er fortsat i store økonomiske problemer, og der skal kreative løsninger til. Martin, vil gøre alt for at redde sin fars livsværk og da den lokale brugs mangler en ny bestyrer, øjner han muligheden for at drive brugsen på en alternativ måde. De to brødre får ekstra meget at se til, da landsbytossen, Thordis, forsøger at få brødrene ned med nakken. Situationen forværres yderligere, da Pastor-Per og Gerda ihærdigt forsøger at holde de to turtelduer, lillebror Jakob og Maria, fra hinanden. Deres kæresteri kan nemlig blive lidt af et genetisk problem.

SÆSON 3:

Pelsningssæsonen står for døren, og familien Christiansen, er blandt de få minkavlere, der har de eftertragtede brune skind. Allan bliver løsladt fra fængslet, men intet er som det plejer, da han vender hjem. Og da Allans mystiske ven, Bjørn, fra fængslet flytter ind, begynder tingene at tage en uventet drejning, og familiens eksistens som minkavlere kommer i fare. Martin har fået sig en kæreste, og familiens ven René har fået job på kroen hos Sonja. Gerda har også sit at holde styr på, for sammen med Pastor Per, gemmer hun på en stor hemmelighed.

Medie Film     DVD × 6
Udgivet 7. november 2022
EAN/UPC 5709165437328
Mål 25 × 190 × 140 mm   ·   200 g
Region Region 2   (Europa)
Sprog Dansk  
Undertekster Dansk

Vis alle

Mere med Minkavlerne

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: DVD & Blu-ray Bokssæt - Nyheder 2022

Vis alle

Flere tilbud: Bokssæt med film og serier

Se alt med Minkavlerne ( f.eks. DVD )