Blade Runner Final Cut - Movie - Film - HAU - 7321970144826 - 4. december 2007
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Blade Runner Final Cut

Pris
DKK 219,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 24. - 26. jul.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Blade Runner Final Cut

Den har været et visuelt vidunder, prægtigt profetisk og spækket med intense actionscener, lige siden den i sin tid havde premiere, og nu vender Blade Runner tilbage i form af Ridley Scotts endegyldige Final Cut, som inkluderer ekstra scener samt special effects, der ikke tidligere har været anvendt. I sin legendariske rolle som detektiven Rick Deckard forener Harrison Ford denne stilfulde noir-thriller med sin maskuline men alligevel sårbare fremtoning. I en fremtid fuld af højteknologiske muligheder besudlet af bygningsmæssigt og socialt forfald er Deckard på jagt efter morderiske replikanter på flugt – og drages mod en mystisk kvinde, hvis hemmeligheder kan ende med at undergrave hans egen sjæl.


Den har været et visuelt vidunder, prægtigt profetisk og spækket med intense actionscener, lige siden den i sin tid havde premiere, og nu vender Blade Runner tilbage i form af Ridley Scotts endegyldige Final Cut, som inkluderer ekstra scener samt special effects, der ikke tidligere har været anvendt. I sin legendariske rolle som detektiven Rick Deckard forener Harrison Ford denne stilfulde noir-thriller med sin maskuline men alligevel sårbare fremtoning. I en fremtid fuld af højteknologiske muligheder besudlet af bygningsmæssigt og socialt forfald er Deckard på jagt efter morderiske replikanter på flugt - og drages mod en mystisk kvinde, hvis hemmeligheder kan ende med at undergrave hans egen sjæl.

Ekstra features: Includes the new 2007 Final Cut with new commentaries and bonus disc with the feature documentary "Dangerous Days: Making Blade Runner".

Medie Film     DVD
Antal discs 2
Udgivet 4. december 2007
Oprindeligt udgivet 1982
EAN/UPC 7321970144826
Udgiver HAU 1000065030
Genre Sci Fi
Mål 136 × 191 × 14 mm   ·   115 g
Spilletid 01:52:00
Region Region 2   (Europa)
Sprog Dansk  
Undertekster Dansk
Instructor Ridley Scott, Mel Brooks
Skuespiller Mel Brooks
Skuespiller Harrison Ford
Skuespiller Daryl Hannah
Skuespiller Edward James Olmos
Skuespiller M. Emmet Walsh
Skuespiller Sean Young
Skuespiller Gene Wilder