Undtagelsen -  - Film -  - 7333018017412 - 2. november 2020

Undtagelsen

Pris
kr. 47,96
Forventes afsendt
3-5 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Undtagelsen

Stjernespækket dansk drama baseret på Christian Jungersens bestseller-roman. Filmen er båret af et utrolig stærkt kvindeligt cast bestående af Sidse Babett Knudsen, Danica Curcic, Line Maria Christensen og stjerneskuddet Amanda Collin, der fik sit store gennembrud i filmen En Frygtelig Kvinde.

Undtagelsen handler om Iben (Danica Curcic), Malene (Amanda Collin), Anne-Lise (Sidse Babett Knudsen) og Camilla (Lene Maria Christensen). De fire kvinder arbejder sammen i en hverdag præget af magtkampe, alliancer og hvisken. Da Iben og Malene begge modtager dødstrusler, mistænker de i første omgang en serbisk krigsforbryder som de skriver artikler om. Men da en sag om mobning på kontoret eskalerer, begynder de langsomt at overveje, om ondskaben kunne komme fra dem selv.

Undtagelsen er en nervepirrende thriller om, hvor raffineret voksenmobning kan være. Om hvordan det kan udvikle sig til et uhyggeligt spil om liv og død. Det er en fortælling om manipulation som våben, om vildtvoksende paranoia og ondskabens mange ansigter.


Medie Film     DVD
Udgivet 2. november 2020
EAN/UPC 7333018017412
Mål 135 × 190 × 14 mm   ·   124 g   (Estimeret vægt)
Region Region 2   (Europa)
Sprog Dansk  
Bemærk Vi har desværre ikke oplysninger om undertekster på denne vare.