Undtagelsen -  - Film -  - 7333018017412 - 2. november 2020
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Undtagelsen

Pris
Fr. 7,99

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 4. - 8. apr.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Undtagelsen

Stjernespækket dansk drama baseret på Christian Jungersens bestseller-roman. Filmen er båret af et utrolig stærkt kvindeligt cast bestående af Sidse Babett Knudsen, Danica Curcic, Line Maria Christensen og stjerneskuddet Amanda Collin, der fik sit store gennembrud i filmen En Frygtelig Kvinde.

Undtagelsen handler om Iben (Danica Curcic), Malene (Amanda Collin), Anne-Lise (Sidse Babett Knudsen) og Camilla (Lene Maria Christensen). De fire kvinder arbejder sammen i en hverdag præget af magtkampe, alliancer og hvisken. Da Iben og Malene begge modtager dødstrusler, mistænker de i første omgang en serbisk krigsforbryder som de skriver artikler om. Men da en sag om mobning på kontoret eskalerer, begynder de langsomt at overveje, om ondskaben kunne komme fra dem selv.

Undtagelsen er en nervepirrende thriller om, hvor raffineret voksenmobning kan være. Om hvordan det kan udvikle sig til et uhyggeligt spil om liv og død. Det er en fortælling om manipulation som våben, om vildtvoksende paranoia og ondskabens mange ansigter.

Medie Film     DVD
Antal discs 1
Udgivet 2. november 2020
EAN/UPC 7333018017412
Mål 15 × 190 × 140 mm   ·   90 g
Region Region 2   (Europa)
Sprog Dansk  
Undertekster Norsk Svensk

Vis alle

Flere tilbud: Undtagelsen (film)

Vis alle

Flere tilbud: Julen 2020 - Film: Vores Mand i Amerika m.fl.

Vis alle

Flere tilbud: DVD til 59,95 DKK