Tenet - Christopher Nolan - Film -  - 7333018017924 - 14. december 2020

Tenet

Christopher Nolan

Pris
kr. 47,96
Forventes afsendt
3-5 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:

Tenet

Vor tids største filminstruktør, Christopher Nolan, har begået endnu en hjernevridende storfilm - endelig ude på DVD, Blu-ray og 4K UHD den 14. december 2020.

Med Tenet har Christopher Nolan endnu engang redefineret blockbusteren, og endnu engang udviser han stor respekt og enorme forventninger til sit publikum. Filmen er ligeså kompliceret som den er elementært underholdende og gudesmuk. Du skal ikke tage øjnene fra skærmen bare et øjeblik, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at følge med, men hvad du investerer af opmærksomhed får du tifold igen i filmoplevelsen, når først du har fanget alle detaljerne i plottet.

John David Washington spiller hovedrollen i en film, der kombinerer international spionage med Nolans genkendelige tema om tid (og tidsrejser). Med på rollelisten finder man også Robert Pattinson. Mere kan man næsten ikke sige uden at spoile oplevelsen. Og som enhver Christopher Nolan-film er gentagne visninger næsten et must for at kunne opfange hele meningen. Endnu et kompromisløst værk, som kun Nolan kan lave dem.

Medie Film     Blu-ray   (Blu-ray Disc)
Udgivet 14. december 2020
EAN/UPC 7333018017924
Genre Action
Mål 17 × 1 × 14 mm   ·   90 g
Region Region 2   (Europa)
Undertekster Dansk Norsk Svensk Finsk

Vis alle

Mere med Christopher Nolan

Hvis du kan lide Christopher Nolan, så måske...

Andet i samme serie

Vis alle

Flere tilbud: Tenet (Christopher Nolan)

Vis alle

Flere tilbud: Blu-rays: 59,95 DKK