The Batman (2022) -  - Film - Warner - 7333018023024 - 2. juni 2022
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

The Batman (2022)

Pris
DKK 59,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 8. - 12. dec.
Julegaver kan byttes frem til 31. januar
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

The Batman (2022)

Filmen The Batman er et mørkt detektivepos om en af de mest kendte og elskede superhelte nogensinde: Batman.

Efter at have patruljeret gaderne i to år som Batman (Robert Pattinson), og skabt frygt for de kriminelle, er Bruce Wayne nået dybt ind i Gothams skyggefulde underverden. Med kun få betroede allierede Alfred Pennyworth (Andy Serkis) og Løjnant James Gordon (Jeffrey Wright) blandt byens korrupte netværk af embedsmænd og højt profilerede personer, har den sortklædte selvtægtsmand etableret sig selv som den eneste legemliggørelse af hævn blandt sine medborgere.

Da en seriemorder går efter eliten i Gotham med en række sadistiske mord, dukker nogle kryptiske ledetråde op og sender verdens bedste detektiv på en efterforskning i underverdenen, hvor han vil møde karakterer som Selina Kyle/Catwoman (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepot/Pingvinen (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) og Edward Nashton/The Riddler (Paul Dano). Da bevismaterialerne kommer tættere og tættere på, og omfanget af gerningsmandens planer bliver klart, må Batman skabe nye alliancer, afsløre den skyldige og skabe retfærdighed i et Gotham, der længe har været plaget af magtmisbrug og korruption.

Robert Pattinson brillerer i rollen som Bruce Wayne og Batman i denne fantastiske superheltefilm, der er en fuldt ud værdig efterfølger til Christopher Nolans ikoniske Batman-trilogi. Det er tydeligt at instruktør Matt Reeves forstår og værdsætter Batman-universet, og han har i sin fortolkning igen sat fokus på det faktum, at Batman er kendt som 'Verdens dygtigste detektiv'.

Medie Film     DVD
Udgivet 2. juni 2022
EAN/UPC 7333018023024
Udgiver Warner
Genre Action
Mål 15 × 190 × 140 mm   ·   90 g
Region Region 2   (Europa)
Undertekster Dansk Norsk Svensk Finsk
Instruktør Matt Reeves
Skuespiller Colin Farrell
Skuespiller Zoë Kravitz
Skuespiller Robert Pattinson

Vis alle

Flere tilbud: The Batman (2022) - DVD, Blu-ray & UHD

Vis alle

Flere tilbud: DVD til 59,95 DKK