Sjæl (Soul) -  - Film - Disney Pixar - 8717418585624 - 12. april 2021
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Sjæl (Soul)

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Sjæl (Soul)

Sjæl er endnu et pletskud fra Pixar, der både i sin animationsstil og fortælling er helt overlegen. Hjertevarm, rørende, intelligent og sjov. Alle kan få noget ud af denne perle af en film.

Sjæl handler om den jazzelskende folkeskole-musiklærer, Joe Gardner. Helt høj på succesen med en optræden på det lokale jazz-spillested kommer han i et uopmærksomt øjeblik ud for en alvorlig ulykke, der opdeler hans sjæl og krop. Hans sjæl transporteres hen til et center for sjæle, og med hjælp fra en anden sjæl - kaldet 22 - gør han alt hvad han kan for at komme tilbage i sin krop, nu hvor han endelig har fået succes i sit liv.

Filmen er instrueret af Pixar-mesteren Pete Docter, der også står bag flere andre af de mest originale Pixar-film (Op, Inderst Inde og Monsters Inc.). Soundtracket er lavet af Trent Reznor og Atticus Ross (kendt fra Nine Inch Nails), der ellers op til nu har gjort sig bemærket for væsentligt mere seriøse soundtracks, hovedsageligt til David Finchers film. Men de klarer det med bravur. Både filmen og soundtracket er nomineret til flere af de helt store priser.

Medie Film     DVD
Antal discs 1
Udgivet 12. april 2021
EAN/UPC 8717418585624
Udgiver Disney Pixar
Genre Animation
Mål 15 × 190 × 140 mm   ·   90 g
Region Region 2   (Europa)
Sprog Originalsprog
Undertekster Dansk