I Don't Live Here Anymore (Limited Blue Vinyl) - The War On Drugs - Musik - Atlantic Records - 0075678641275 - 15. november 2021

I Don't Live Here Anymore (Limited Blue Vinyl) Limited edition

The War On Drugs

Pris
kr. 319,96
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:

I Don't Live Here Anymore (Limited Blue Vinyl) Limited edition

Gennem de sidste 15 år har The War On Drugs roligt og sikkert markeret sig som et af dette årtusindes største bands med deres moderne take på klassiske rocktraditioner. De har fjernet grænserne mellem undergrund og mainstream, mellem det indadvendte og det storladne, og lavet mesterlige plader der bygger bro mellem fortiden og nutiden. Og de har aldrig gjort det bedre end de gør på deres 5. studiealbum, I Don't Live Here Anymore - et ualmindeligt rockalbum om en af de mest almindelige (men skræmmende) udfordringer vi som mennesker står overfor: at holde modet oppe når tingene ser sværest ud.

Kun en måned efter at The War On Drugs modtog en Grammy for Best Rock Album ('A Deeper Understanding'), tog bandets kerne - bestående af frontmand Adam Granduciel, bassist Dave Hartley og multi-instrumentalist Anthony LaMarca - til New York for at jamme og frembringe nogle nye demoer. De arbejdede uden for deres sædvanlige roller i live-sammenhæng gennem nogle produktive sessions, som mundede ud i tidlige versioner af nogle af albummets mest umiddelbare sange. De indledende indspilninger blev hurtigt til mange flere, der forløb over en tre år lang periode i syv forskellige studier, inkl. nogle af rockens mest legendariske soniske rum såsom Electric Lady i New York og Sound City i LA. Efterfølgende har bandleder Adam Granduciel brugt utallige timer på at skrælle og ombygge sangene i samarbejde med sin betroede producer/tekniker, Shawn Everett.

The War On Drugs' særlige evne til at forene sirlig detaljerethed med åben iderigdom løfter endnu engang de 10 sange på I Don't Live Here Anymore. Det er et formfuldent værk, som understreger rockens evne til at kanalisere egne følelser ind i sange som vi alle kan dele og elske, men som vi elsker af forskellige årsager!


Medie Musik     VINYL     LP   (LP VINYL) × 2
Udgivet 15. november 2021
EAN/UPC 0075678641275
Udgiver Atlantic Records
Mål 314 × 314 × 3 mm   ·   600 g   (Estimeret vægt)

Vis alle

Mere med The War On Drugs

Hvis du kan lide The War On Drugs, så måske...

Vis alle

Flere tilbud: Bedstsælgende vinyl

Vis alle

Flere tilbud: The War On Drugs - I Don't Live Here Anymore

Vis alle

Flere tilbud: Vinyl: Mest Populære

Vis alle

Flere tilbud: Vinyl Limited Editions