Western Stars - Bruce Springsteen - Musik - COLUMBIA - 0190759419724 - 14. juni 2019
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Western Stars

Bruce Springsteen

Pris
DKK 129,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 18. - 21. dec.
Julegaver kan byttes frem til 31. januar
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Western Stars

På sit første album i fem år, Western Stars, har Bruce Springsteen flyttet sit musikalske ståsted. Inspirationen er denne gang delvis fundet i det sydlige Californiens popmusik fra de sene 60'ere og tidlige 70'ere. Albummet blev hovedsageligt indspillet i Springsteens eget hjemmestudie i New Jersey med supplerende indspilninger i Californien og New York. Albummet bliver hans 19. af slagsen.

Ifølge Springsteen selv markerer Western Stars en tilbagevenden til de karakterdrevne fortællinger der kendetegner hans stærkeste udspil, tilsat stort anlagte orkestesterarrangementer. Albummet omfatter en bred vifte af amerikanske temaer; der er sange om de store amerikanske motorveje og ørkenlandskaber, om isolation og fællesskab, om håb og hjem. Alle de store tematikker som Bruce har gjort til sin store force at italesætte, og som han har gjort dygtigere end de fleste.

Ron Aniello har produceret albummet sammen med Springsteen og har hjulpet til på bas, keyboard og andre instrumenter. Patti scialfa har bidraget med vokal og været med til at lave vokalarrangementerne på fire af sangene. De musikalske arrangementer omfatter bl.a. strygere, blæsere, steel-pedal og bidrag fra 20 andre spillere, heriblandt Jon Brion, David Sancious, Charlie Giordano og Soozie Tyrel. Albummet er mixet af 13-dobbelt Grammy-vindende Tom Elmhirst.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Specielt cover Digipak
Udgivet 14. juni 2019
EAN/UPC 0190759419724
Udgiver COLUMBIA 19075941972
Genre Rock
Mål 12 × 14 × 1 mm   ·   54 g

Vis alle

Mere med Bruce Springsteen

Andre har også købt

Andet i samme serie

Vis alle

Flere tilbud: Musik: Mest populære

Vis alle

Flere tilbud: Bruce Springsteen

Se alt med Bruce Springsteen ( f.eks. CD , LP , T-shirt , DVD og MERCH )