Luck And Strange - David Gilmour - Musik - Columbia - 0198028046022 - 6. september 2024
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Luck And Strange

David Gilmour

Luck And Strange

David Gilmours nye album, 'Luck and Strange', er hans første samling af nyt materiale i ni år. Albummet blev indspillet over fem måneder i Brighton og London og er produceret af Gilmour og Charlie Andrew, der er kendt for sit samarbejde med ALT-J og Marika Hackman. Albummet byder på otte nye numre med tekster, der for det meste er skrevet af den mangeårige samarbejdspartner Polly Samson + derudover en elegant nyfortolkning af The Montgolfier Brothers' 'Between Two Points'. Albummet indeholder også bidrag fra Romany Gilmour, som leverer backingvokal undervejs, og som også kan høres på harpe.

En række forskellige musikere har medvirket på 'Luck and Strange', bl.a. bassisterne Guy Pratt og Tom Herbert, trommeslagerne Adam Betts, Steve Gadd og Steve DiStanislao samt keyboardspillerne Rob Gentry og Roger Eno. Strygerne og korarrangementerne er foretaget af Will Gardner. Derudover indeholder titelnummeret en særlig optræden af den afdøde Pink Floyd-keyboardist Richard Wright fra en indspilningssession i 2007. Albummets cover, som er fotograferet og designet af Anton Corbijn, er inspireret af en tekst skrevet af Charlie Gilmour til albummets sidste nummer, 'Scattered'.

David Gilmour er vidt berømt for sin indflydelse på musikverdenen, primært gennem sin afgørende rolle som guitarist i Pink Floyd. Hans innovative guitarteknikker og sjælfulde vokal var med til at forme den karakteristiske lyd, der gjorde bandet til en hjørnesten i rockmusikken. Ud over Pink Floyd har Gilmours solokarriere givet ham mulighed for at udforske nye musikalske territorier og udtrykke sin egen kunstneriske visioner med stor succes. Hans bidrag er blevet anerkendt med adskillige priser, herunder to optagelser i den amerikanske Rock and Roll Hall of Fame og en CBE for hans bidrag til musikkens verden.


Softpack Incl. 2 bonus tracks + Booklet

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal discs 1
Udkommer 6. september 2024
EAN/UPC 0198028046022
Udgiver Columbia
Genre Rock
Mål 10 × 125 × 145 mm   ·   108 g

Vis alle

Mere med David Gilmour

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: David Gilmour | Luck And Strange

Vis alle

Flere tilbud: Årets Julegaveideer | CD

Vis alle

Flere tilbud: Nye CD'er og kommende CD udgivelser

Vis alle

Flere tilbud: Bedstsælgende musik på CD

Vis alle

Flere tilbud: Mest Populære CD'er